Τραγωδία – Νεκρός απο κορονοϊό ενώ ετοιμαζόταν για γάμο και βάφτιση

25 Νοεμβρίου, 20219:01 ΜΜ
More videos

«Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, την Πέμπτη αρρώστησε από covid. Tον πρόλαβε δηλαδή ο ιός. Δεν ήταν αρνητής, είχαν κρατήσει ημερομηνία για Σάββατο να κάνει μαζί με τη γυναίκα του, γιατί η γυναίκα του θήλαζε, έκανε το μωρό. Και δεν πρόλαβε…» είπε ο πεθερός του 40χρονου, όπως αναφέρει ο “Ταχυδρόμος“.

Όπως υπογραμμίζει ο πεθερός του 40χρονου, νοσηλεύτηκε όλη η οικογένεια από κορονοϊό. Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι την ώρα που η σύζυγος του άτυχου άνδρα μαζί με το μωρό τους έπαιρναν εξιτήριο, ο ίδιος διακομιζόταν για νοσηλεία στην κλινική κορονοϊού στο Αχιλλοπούλειο, με βαριά συμπτώματα.

Έπειτα από μία εβδομάδα διασωληνώθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, όταν όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα, καθώς δεν υπήρχε κενό κρεβάτι στη ΜΕΘ κορονοϊού στον Βόλο.

«Νόσησε και η κόρη μου, το ξεπέρασαν όμως μαζί με το μωρό, που επίσης είχε νοσήσει. Νοσηλεύτηκαν δύο μέρες στο νοσοκομείο. Την ημέρα που γύρισε η γυναίκα του με το μωρό στο σπίτι, είχε εισαχθεί εκείνος εδώ στο νοσοκομείο Βόλου. Η γυναίκα του ερχόταν από τη Λάρισα στο σπίτι με το μωρό και αυτός πήγαινε στο νοσοκομείο Βόλου το ίδιο απόγευμα» , πρόσθεσε ο πεθερός του συντετριμμένος.

Υπογραμμίζεται πως ο άτυχος άνδρας τον περασμένο Αύγουστο έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ετοιμαζόταν για τον γάμο του και τη βάπτιση του παιδιού του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News