Τραγωδία στην Ξυλοφάγου της Κύπρου, καθώς δύο παιδιά 8 και 10 ετών εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο.
Οι γονείς των παιδιών φέρονται να έχουν καταγωγή από χώρα των Βαλκανίων.
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Ξυλοφάγου, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου της Κύπρου, όπου δύο παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε αυτοκίνητο.
Πληροφορίες του philenews αναφέρουν ότι στις σορούς των δύο ανηλίκων υπήρχαν ενδείξεις που παραπέμπουν σε ασφυξία, χωρίς ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου να έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ενώ σημειώνεται ότι εκτιμάται πως το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, όταν πλήρωμα ασθενοφόρου μετέβη στο σημείο και επιχείρησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, διαπιστώθηκαν ενδείξεις νεκρικής ακαμψίας στις σορούς των παιδιών.
Τα ανήλικα, 8 και 10 ετών, φέρονται επίσης να έφεραν εγκαύματα από την έκθεσή τους στον ήλιο. Το όχημα βρισκόταν σε χωράφι κοντά σε πολυκατοικία.
Σημειώνεται ότι οι γονείς των παιδιών φέρονται να έχουν καταγωγή από χώρα των Βαλκανίων.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αυτή τη στιγμή η Αστυνομία των Βάσεων είναι στη σκηνή και κάνει εξετάσεις για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.
η θλίψη του εξέφρασε μιλώντας στο philenews o κοινοτάρχης Ξυλοφάγου Γιώργος Ιουλιανός. «Είναι ένα τραγικό συμβάν που συνέβη στην κοινότητά μας πως δύο αδελφάκια από τη Βουλγαρία ήρθαν να επισκεφθούν τον πατέρα τους για διακοπές. Εκείνο που πληροφορηθήκαμε είναι πως ο πατέρας το πρωί πήγε στη δουλειά και το ίδιο και η σύντροφός του, κι εκείνη στο μεροκάματο, με αποτέλεσμα τα παιδάκια να μπουν στο αυτοκίνητο και να κλειδωθούν μέσα», ανέφερε.
Πληροφορίες του philenews αναφέρουν ότι στις σορούς των δύο ανηλίκων υπήρχαν ενδείξεις που παραπέμπουν σε ασφυξία, χωρίς ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου να έχουν ακόμη διευκρινιστεί.
Επιπλέον, διασταυρωμένες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν πλήρωμα ασθενοφόρου μετέβη στο σημείο και επιχείρησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, διαπιστώθηκαν ενδείξεις νεκρικής ακαμψίας στις σορούς των παιδιών. Τα ανήλικα φέρονται επίσης να έφεραν εγκαύματα από την έκθεσή τους στον ήλιο. Το όχημα βρισκόταν σε χωράφι κοντά σε πολυκατοικία.
