Τραγωδία: Μετά τη μητέρα του νεκρός και ο 26χρονος που αναζητούσαν από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

3 Αυγούστου, 2021 12:04 ΠΜ
More videos

Ο άτυχος 26χρονος αγνοείτο από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο..Ο 26χρονος Μάκης (Πρόδρομος) Σ., κάτοικος Κρηνίδων Καβάλας, που είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 25 Ιουλίου 2021, με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τη Διασωστική.

Ομάδα Καβάλας και εθελοντές να τον αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή, δυστυχώς βρέθηκε νεκρός μια εβδομάδα μετά, σύμφωνα με το kavalapost.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πολίτης εντόπισε το ΙΧ αυτοκίνητο του νεαρού ανάμεσα στο Κρυονέρι και το Βουνοχώρι και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία, μετά από έρευνα της περιοχής, εντόπισε τον 26χρονο απαγχονισμένο.

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, την ημέρα που εξαφανίστηκε, ο 26χρονος είχε «χάσει» ξαφνικά τη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Μάκης δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία της μητέρας του και τα ίχνη του χάθηκαν με το άκουσμα της είδησης του θανάτου της.

Ο 26χρονος ήταν γιος της Λαμπρινής Θεοδωρίδου η οποία εντελώς αδόκητα είχε πεθάνει τη μέρα της εξαφάνισής του.

Η Λαμπρινή Θεοδωρίδου μητέρα τριών παιδιών, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ήταν επί χρόνια υπάλληλος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, αλλά και μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας Κρηνίδων. Πολίτης εντόπισε το ΙΧ αυτοκίνητο του νεαρού, ανάμεσα στο Κρυονέρι και το Βουνοχώρι και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία, μετά από έρευνα της περιοχής, εντόπισε τον 26χρονο απαγχονισμένο.

Ο νεαρός Μάκης δεν άντεξε την απώλεια της μητέρας του κι έδωσε μετά από λίγες ώρες τέλος στη ζωή του.

Πληροφορίες: kavalapost.griapopsi.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: