Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαTραγωδία χωρίς τέλος: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 19χρονης Αναστασίας

Tραγωδία χωρίς τέλος: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 19χρονης Αναστασίας

Στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη γίνεται και η διαδικασία της ταυτοποίησης για την αναγνώριση των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, ενώ έχει ξεκινήσει και η απόδοση των σορών που έχουν αναγνωριστεί στις οικογένειές τους, οι οποίες θα αποχαιρετήσουν τους ανθρώπους τους, που έχασαν τόσο άδικα. Μια ακόμη τραγική ταυτοποίηση για έναν ακόμα νέο άνθρωπο… Ο λόγος για την 19χρονη Αναστασία Παπαγγελή από την Λυκούρια Καλαβρύτων.

Θρήνος για την 19χρονη Αναστασία Παπαγγελή

Ταυτοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, η σορός της 19χρονης φοιτήτριας, από την Λυκούρια Καλαβρύτων, Αναστασίας Ηλ. Παπαγγελή, η οποία βρισκόταν στο τρένο ταξιδεύοντας στη Θεσσαλονίκη, όταν αυτό συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

4 4 1064x2048 1

Σε θλίψη η οικογένεια της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή

Η 19χρονη φοιτήτρια πήγαινε στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε Γεωπονική στο ΑΠΘ, με το μοιραίο τρένο και είχε επιβιβαστεί στο τρίτο βαγόνι. Από την ώρα του δυστυχήματος δεν είχαν βρεθεί ίχνη της. Πριν από λίγη ώρα, έγινε η ταυτοποίησή της μετά από δείγματα DNA, σβήνοντας τις όποιες ελπίδες, με το δράμα της οικογένειας να είναι πλέον αβάστακτο.

Τα πιο σημαντικά