Τράγκας: Ο Τσιτσιπάς εξευτέλισε τους «Αδώνηδες»- Ο Μητσοτάκης είναι πλέον πολιτικό πτώμα

20 Αυγούστου, 20217:58 ΜΜ
More videos

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, συνέτριψε με 3-0 σετ τον Μητσοτακισμό, γελοιοποίησε τους “Αδώνηδες” των Αθηνών και εξευτέλισε την τηλεοπτική λαγνεία και την ηλιθιώδη εμμονικότητα των Εξαδάκτυλων – Βασιλακόπουλων» σημειώνει ο επικεφαλής του κόμματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πλέον πολιτικό πτώμα σε τυμπανιαία κατάσταση και προϊούσα σήψη. Η συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών και γενικά των Ελλήνων πολιτών, αντιμετωπίζει με πρωτοφανή χλεύη αποδοκιμασίες και ύβρεις την πλήρη πολιτική ανικανότητά του, τη νοσηρότητά του, τις ανθελληνικές επιλογές του, τις καταστροφές και το χάος που έφερε στη χώρα μέσα σε δύο έτη διακυβέρνησης. Είναι ο χειρότερος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης και των χρόνων του μνημονίου. Είναι εμφανώς, πιόνι του Βερολίνου και ξένων κέντρων, υπερβούλιμος, νάρκισσος και ξένο σώμα προς την Ελληνική ταυτότητα, τον πολιτισμό μας και την κοινωνία μας» ο συμπληρώνει.

Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του κόμματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, τονίζει ακόμη πως «ένας διάσημος 25χρονος Έλληνας τενίστας (που μας προσφέρει εθνική υπερηφάνεια και ψυχική ανάταση με τις νίκες του στα διεθνή τερέν), ο Στέφανος Τσιτσιπάς, συνέτριψε με 3-0 σετ τον Μητσοτακισμό, γελοιοποίησε τους “Αδώνηδες” των Αθηνών και εξευτέλισε την τηλεοπτική λαγνεία και την ηλιθιώδη εμμονικότητα των Εξαδάκτυλων – Βασιλακόπουλων, καθώς και τη λογοκρισία των πανελλαδικών καναλιών, σε κάθε ελεύθερη και αντίθετη φωνή. Με μία θαρραλέα συνέντευξη, μετά από νικηφόρο αγώνα στο Σινσινάτι, με ένα εκπληκτικό, ανθρώπινο , ελεύθερο και πολιτικό “smash” (στην ορολογία του τένις είναι το δυνατό, ξαφνικό χτύπημα, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο αντίπαλος), πήρε το match point από τους φασίστες των Αθηνών, που απειλούν εκατομμύρια αθώους και φτωχούς πολίτες με ανεργία, εάν δεν κάνουν το εμβόλιο και δεν αποδεχθούν, ασυζητητί και άνευ συναίνεσης, τυχόν παρενέργειές του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε ότι δεν είναι μόνο ένα παγκόσμιο ταλέντο στην αντισφαίριση, αλλά και ένας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ… “ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ” ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Ο διάσημος, πλέον, Τσιτσιπάς, ενώπιον των Αμερικανών δημοσιογράφων, είπε αυτό που όλοι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ λέμε σε όλα τα μέρη του κόσμου, διαδηλώνοντας εναντίον των ακραίων περιοριστικών μέτρων, των lockdown που φέρνουν φτώχεια και θάνατο και της εξάλειψης των ατομικών δικαιωμάτων. Τολμώ να πω, ότι όλη η συνέντευξή του ευθυγραμμίστηκε απόλυτα με όσα λέω, εδώ και καιρό, στα άρθρα μου, αλλά και όσα λένε οι διακεκριμένοι επιστήμονες (Κούβελας, Γάκης, Φαρσαλινός κ.α.) για τα εμβόλια, που η ελληνική κυβέρνηση εκβιάζει και απειλεί τον πληθυσμό, προκειμένου να τα κάνει χωρίς συναίνεση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είπε ότι δεν είναι κατά του εμβολιασμού, αλλά αισθάνεται ότι το εμβόλιο “δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά”!! “Ξέρω προσωπικά ανθρώπους”, πρόσθεσε, “που υπέστησαν παρενέργειες”. Φανερά ενοχλημένος από πιεστικά ερωτήματα (το Μαξίμου πίστευε ότι έτσι θα ανασκευάσει προηγούμενες δηλώσεις του), ο Στέφανος μίλησε έξω από τα δόντια: “Το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε ελεύθερα τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις”! Άφησε άναυδους όλους τους δημοσιογράφους και ειδικά εκείνους των Αθηνών και έκανε τον κ. Εξαδάκτυλο να δηλώσει ότι “ αυτή η απάντησή του τον πίκρανε”!!!

Ο Τσιτσιπάς, στα 25 του χρόνια, αυτό το μεγάλο ταλέντο του τένις “αποκεφάλισε” πολιτικά όλους τους ανεγκέφαλους του Μητσοτακικού εσμού και τον ίδιο τον ανίκανο Γερμανόφιλο Πρωθυπουργό, που βλέπει ως σύγχρονος Νέρωνας να καίγεται όλη η Ελλάδα και η πλειοψηφία των πολιτών να τον μουτζώνει και να τον βρίζει. “Ο καθένας”, είπε ο Στέφανος, “έχει δικαίωμα να κάνει ότι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να έρθει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα. Πήγαινε και κάνε το. Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό γιατί έτσι θα χτίσουμε ανοσία. Όπως είπα δεν είναι υποχρεωτικό. Ο καθένας έχει την ελευθερία να αποφασίσει για τον εαυτό του τι είναι σωστό και τι δεν είναι.

Κάποια στιγμή, μπορεί να πρέπει να το κάνουμε όλοι, αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου που να μας παρέχει πιο πολλά συν παρά πλην”!!! Ο διεθνής τενίστας αμφισβητεί και αυτός, αν τα εμβόλια που κυκλοφορούν παρέχουν πιο πολλά συν παρά πλην.

Όπως μαθαίνω, ένας ωκεανός διάσημων ονομάτων, αθλητών και επιστημόνων, είναι έτοιμος να ακολουθήσει τις δηλώσεις Τσιτσιπά, όσον αφορά την ελευθερία της έκφρασης που δοκιμάζεται και τη συναίνεση που πρέπει να υπάρχει για κάθε εμβολιασμό, όπως προβλέπει η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και οι Διεθνείς Συνθήκες. Καθημερινά μαθαίνουμε, ότι τα εμβόλια που παρήχθησαν με ταχύτητα φωτός, είναι λιγότερο αποτελεσματικά στην πράξη απ’ ότι αναμενόταν. Οι παρενέργειες και οι θάνατοι αποκρύπτονται, ενώ έρευνες πανεπιστημίων αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν γνωρίζουμε ακόμη το σύνολο των βλαβών που μπορούν να επιφέρουν, αλλά αυξάνεται η πιθανότητα να μην υπάρχει ουδεμία διαφορά, όσον αφορά την ανοσία, μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Κακή πρεμιέρα έκανε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου, “πυροβολώντας” τον… τενίστα, αναγνωρίζοντας τις επιδόσεις του, αλλά αμφισβητώντας το δικαίωμά του να κρίνει όσα διαβάζει και όσα μαθαίνει από δικούς του ανθρώπους, για τις παρενέργειες των εμβολίων. Ο κ. Οικονόμου, ούτε λίγο ούτε πολύ, “πυροβόλησε”… τον Στέφανο Τσιτσιπά γιατί όπως είπε “δεν είναι ειδικός”. Φαίνεται ότι ο κ, Οικονόμου, έχει πάρει Νόμπελ στη λοιμωξιολογία και στους κορωνοϊούς και γι’ αυτό εμπιστεύεται τους “ακαταδίωκτους” συμβούλους του κ. Μητσοτάκη. Τους εξαφανισμένους πίσω από τσουβάλια χρημάτων που πήραν, όπως αποκαλύπτει η Διαύγεια

Βούτηξε στο χάος της αμετροέπειας και της πολιτικής μωρίας, αφού δεν έσκυψε να δει ή να μάθει, αν δίπλα στο αφεντικό του, ή στα παράθυρα των πληρωμένων τηλεοπτικών δικτύων είναι “ειδικοί επιστήμονες” Δηλαδή, πιστεύει ότι ο πνευμονολόγος κ. Βασιλακόπουλος είναι ειδικός λοιμωξιολόγος και σπεσιαλίστας στα εμβόλια; Είναι της άποψης ότι ο κ. Εξαδάκτυλος, ως ιατρός, έχει το παπικό αλάθητο επί των εμβολίων και γνωρίζει περισσότερα από τον καθηγητή φαρμακολογίας κ. Δημήτρη Κούβελα; Καλό είναι, να μην “πυροβολεί” αδιακρίτως ως άλλος “ζουρνατζής” επί Χούντας. Ούτε τενίστες, ούτε πιανίστες, πριν ενημερωθεί για τα κείμενα και τις ειδήσεις που κυκλοφορούν από Διεθνή Ειδησεογραφικά Πρακτορεία, τα οποία, συνήθως, δεν μεταδίδονται, όταν δεν συμφέρει, από τα κανάλια των Αθηνών. Ο άγνωστος, μέχρι πρότινος, κ. Οικονόμου πριν “πυροβολήσει” τον διάσημο Στέφανο Τσιτσιπά (ο οποίος θα υπάρχει και θα κάνει περήφανη τη χώρα, όταν ο Εκπρόσωπος θα αποσυρθεί σκυφτός πολιτικά), έπρεπε να διαβάσει όσα μετέδωσε το πρακτορείο Reuters και δημοσίευσαν φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες.

Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, έδειξε ότι η προστασία των εμβολιασμένων μετά από τρεις μήνες μειώνεται σημαντικά. Η έρευνα δείχνει ίδιο ιικό φορτίο για εμβολιασμένους και μη. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης τα χρησιμοποιούμενα εμβόλια COVID-19 εξασθενούν μέσα σε τρεις μήνες έναντι της επικρατούσας μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού. Το εκπληκτικό είναι, ότι διαπιστώθηκε ότι εκείνοι που μολύνονται μετά τη λήψη δύο εμβολίων, της Pfizer BioNTech ή της Astra Zeneca, μπορεί να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο απ’ ότι σε προηγούμενες παραλλαγές του κορωνοϊού!! Οι επιστήμονες που πραγματοποίησαν την έρευνα, απέφυγαν να κάνουν προβλέψεις για την περαιτέρω μείωση της αποτελεσματικότητας των δύο εμβολίων. Καταλήγουν όμως στο συμπέρασμα, ότι 4-5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση θα έχουμε παρόμοια κάμψη της αντίστασης του οργανισμού. Ήδη, μιλάνε για τρίτες αναμνηστικές δόσεις των εμβολίων και το Ισραήλ άρχισε να τις χορηγεί στον πληθυσμό του.

Οι ανόητοι των Αθηνών και οι ακαταδίωκτοι λοιμωξιολόγοι δεν διαβάζουν τις επίσημες ανακοινώσεις, τόσο της Pfizer όσο και της Astra Zeneca, που αναφέρουν ότι η αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων τους μειώνεται με τον καιρό και ότι τα εμβόλια λειτουργούν καλύτερα στην αποτροπή μορφών της ασθένειας, παρά στην πρόληψη της μετάδοσης. Εκείνο που απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα είναι ποιες άλλες παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό μπορούν να επιφέρουν αυτά τα εμβόλια, πέραν αυτών των βλαβών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εξέφρασε τα εκατομμύρια των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και κατέδειξε πόσο αποκρουστικό είναι το πρόσωπο του απάνθρωπου Μητσοτακισμού, που εκβιάζει φτωχούς ανθρώπους ότι θα χάσουν το εισόδημά τους, αν δεν δεχθούν να κάνουν το εμβόλιο, παίρνοντας το ρίσκο μιας παρενέργειας ή ενός θανάτου, που δεν δεν αποζημιώνουν οι πολυεθνικές των φαρμάκων, ούτε το ελληνικό δημόσιο, ούτε οι ακαταδίωκτοι λοιμωξιολόγοι μας.

Ως επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι και ένα από τα παλαιότερα μέλη της ΕΣΗΕΑ, καλώ όλους τους συναδέλφους μου να σπάσουν το φράγμα της σιωπής και της πληρωμένης προπαγάνδας. Καλώ όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους και τους Έλληνες πολίτες σε μαζικό αγώνα κατά της τυραννίας του Μητσοτακισμού και της φίμωσης του ελεύθερου λόγου. Η μοναδική λύση σε αυτό που ζει η πατρίδα μας, είναι η συσπείρωση όλων των Δημοκρατικών και Πατριωτικών Δυνάμεων. Όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε για να ανατραπεί η Βαστίλη του Μητσοτακισμού. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ “ΑΔΩΝΗΔΕΣ” ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Είναι ώρα, για να χρησιμοποιήσω ορολογία του τένις, να κερδίσουμε με ένα smash το match point κατά του απάνθρωπου Μητσοτακισμού.

ΥΓ. Συμβουλεύω το νέο κυβερνητικό Εκπρόσωπο, να μην “πυροβολεί” εναντίον όσων έχουν αντίθετη άποψη, ή θέλουν να εκφράζονται ελεύθερα. Η Ελλάδα καίγεται, ο κόσμος υποφέρει».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News