Τράγκας: «Δεν έχω εμβολιαστεί – O Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης»

30 Αυγούστου, 2021 7:33 ΜΜ
More videos

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε ότι «ο λαός τον μισεί περισσότερο από τον καθένα, γιατί ο τρόπος ζωής του και η συμπεριφορά του απέναντι σε καθαρίστριες ή αστούς ή εργαζόμενους, είναι εξόχως αποκρουστική».

Ως τον «χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή.

«Στην Ελλάδα ο συνταγματικά υπέυθυνος για ό,τι καλό ή κακό συμβαίνει είναι ο εκάστοτε πρωθυπουργός της χώρας. (Ο Κυριάκος Μητσοτάκης) είναι αυτό που μου έλεγε ο πατέρας του, όταν μου μίλαγε για άλλους, είναι πολιτικά άνους. Είναι μετρίου, μετριότατου επιπέδου και θέλει να επιδεικνύει μια ζωή η οποία δυστυχώς είναι πολύ αντίθετη, αναντίστοιχη με αυτή των εκατομμυρίων Ελλήνων», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Επισήμανε ότι, «εγώ δεν μιλάω για πρόσωπα, μιλάω για πολιτικές. Για μένα ο Κυριάκος δεν είναι το πρόσωπο ο Κυριάκος, είναι η πολιτική που εκφράζει».

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, «ο λαός τον μισεί περισσότερο από τον καθένα, γιατί ο τρόπος ζωής του και η συμπεριφορά του απέναντι σε καθαρίστριες ή αστούς ή εργαζόμενους, είναι εξόχως αποκρουστική».

«Ο Μητσοτακισμός θα συντριβεί», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το πρόγραμμα του Κινήματος που ηγείται και το οποίο μετρά 6.500 τακτικά μέλη σε όλη τη χώρα, τόνισε: «Εμείς έχουμε πρόγραμμα. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάταξη οικονομίας αν δεν μειωθεί η φορολογία και να την πάμε σε επίπεδα Κύπρου. Μια επιτροπή οικονομολόγων εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση».

Ερωτηθείς αν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, απάντησε αρνητικά: «Όχι και θα σας πω γιατί. Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Είμαι υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια που έχουν κυκλοφορήσει στον κόσμο. Έχω έναν αρρύθμιστο διαβήτη, πού και πού είναι άρρυθμος, γεγονός που σημαίνει ότι είμαι ευάλωτος σε φλεγμονές. Αν λοιπόν εγώ κάνω αύριο το εμβόλιο της Pfizer ή ένα άλλο που έχω κατά νου, μονοδοσικό, και ου κάνει μία παρενέργεια – όπως ακούω έχουμε πολλές παρενέργειες…».

Αναφερόμενος στην οικογένεια Μητσοτάκη, άσκησε σκληρή κριτική: «Η οικογένεια Μητσοτάκη επέφερε μεγάλες βλάβες στη χώρα, όποτε ήταν στα πράγματα. Γνωρίζω πολύ καλά τη ΝΔ. Ο πατέρα του (σ.σ.: του Κυριάκου Μητσοτάκη), μου έχει δώσει 15 συνεντεύξεις, η αδελφή του 200. Ήμουν στενός συνεργάτης του Παύλο Μπακογιάννη και ο δήμαρχος Αθηνών που έχει δώσει πάνω από 30 συνεντεύξεις και χαϊδευτικά τον λέω ανιψιό, όπως και άλλους. Ο (Κυριάκος) Μητσοτάκης με κάλεσε μόνο μία φορά. Με πήγε συνάφελφός μας στο γραφείο του για να με παρακαλέσει κάτι. Μου είπε ότι πρέπει να βοηθήσω τη γυναίκα του και του είπα έρχεσαι σε μένα που είναι γνωστό ότι δεν ασκώ πολιτική κατά των γυναικών πολιτικών. Και μου είπε τότε, “εγώ, ξέρεις, θα κάνω τη διαφορά”. Ποια διαφορά έκανε; Ότι λέει πως όλα τα παιδιά του κόσμου δεν είναι για πανεπιστήμια και στέλνει το δικό του επιδεικτικά στο Γέιλ; Λέει ότι οι καθαρίστριες πρέπει να γίνουν επιχειρηματίες; Νισάφι πια με τον Μητσοτάκη, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο πώς ζει».

Στο σχόλιο ότι τον κ. Μητσοτάκη τον ψήφισε ο λαός, επισήμανε: «Τον έστειλε στην εξουσία ο Τσίπρας. Η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία αξιοποίησε υποκριτικά τον θυμό και την οργή του κόσμου, και στο εσωτερικό της ΝΔ. Τα έφτιαξε με τους οπλαρχηγούς της ΝΔ».