Τραγικός Χαϊκάλης υπέρ Ηλία Μίχου: «O άνθρωπος πρέπει να κάνει σεξ λόγω Κρόνου»

14 Νοεμβρίου, 20228:22 ΜΜ

Τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό, σκιαγράφησε ο ηθοποιός και -πλέον- αστρολόγος, Παύλος Χαϊκάλης, όπως φαίνεται σε βίντεο που μετέδωσε το «Πρωινό». Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε μεταξύ άλλων για τον προφυλακισμένο 53χρονο ότι «φταίει ο Κρόνος, είναι εποχή που θέλει σeξ».

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και μεταξύ άλλων σχολίασε πώς ο Κρόνος επηρεάζει τη διάθεσή του για σeξ, τη διαφορά ηλικίας και προβλέπει μάλιστα ότι «θα πέσει στα μαλακά».

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας» είπε εκφράζοντας την ενόχλησή του ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος, αποκάλυψε ότι η αστρολογία είναι πλέον η νέα ασχολία του Παύλου Χαϊκάλη ο οποίος έχει κανάλι στο You Tube και χρεώνει 90 ευρώ τη συνεδρία για 1,5 ώρα. Τουλάχιστον μέχρι τις 31 Νοεμβρίου. Από εκεί και μετά θα υπάρξει μία αύξηση του 30%».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News