Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
διάφοραΤραγικό τροχαίο στα Χανία: Ο αδερφός του 18χρονου σκοτώθηκε με τον ίδιο...

Τραγικό τροχαίο στα Χανία: Ο αδερφός του 18χρονου σκοτώθηκε με τον ίδιο τρόπο

Τραγικός επίλογος για έναν 18χρονο νεαρό στα Χανιά, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στα Περιβόλια 

Ωστόσο συγκλονίζει το γεγονός ότι ο αδερφός του 18χρονου θύματος είχε σκοτωθεί με τον ίδιο τρόπο το 2017, στον παράλληλο της εθνικής οδού, στις Μουρνιές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ , Γιάννη Λιονάκη, κάθε 10 ώρες η Κρήτη μετρά έναν νεκρό!


tilestwra 503 1200x630 1

Αναλυτικά, σε δημοσίευσή του αναφέρει:

“ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;;ΚΑΘΕ 10 ΩΡΕΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ..
Σαράντα εφτά (47) οι νεκροί στο δρόμο..Ναι στο δρόμο!

Η μια δεν χάρηκε το εγγονάκι της,που ευτυχώς το παιδικό κάθισμα το έσωσε.Ο άλλος τα νιάτα και την επιστήμη του.Και απόψε ο μικρός βιάστηκε να συναντήσει τον αδελφό του,που χάθηκε πανομοιότυπα πριν λίγα μόλις χρόνια,πάλι σε σύγκρουση μηχανών,πριν προλάβει κι αυτός να μεγαλώσει.

Από χθες το απόγευμα κάθε 10 ώρες έχουμε ένα νεκρό στο νησί μας σε τροχαίο. Θα συνεχιστεί πολύ αυτό;Μέχρι πότε θα συγκρούονται μηχανές και θα σκοτώνονται στα Χανιά;Μέχρι πότε θα μπαίνει ο ένας στο ρεύμα κυκλοφορίας του άλλου σκοτώνοντας;Μέχρι ποτέ νυχτερινές ώρες θα έχουμε εκτροπές και θανάτους;

Ας καθιερώσουμε και την Εθνική μας ντροπή μια που ανεχόμαστε σαν οικογένειες,κοινωνία,πολιτεία,να χάνουμε τους ανθρώπους μας στο δρόμο και να μην κάνουμε τίποτε στην ουσία,και να το αφήνουμε να μας προσπερνά σαν τυχαίο γεγονός,ατυχία για τους παθόντες.Το ακούσατε;Στο δρόμο πεθαίνουμε στο νησι μας!Στο δρόμο,όχι στα νοσοκομεία!”

Τα πιο σημαντικά