Τραγικό τέλος για τον οδηγό αγώνων Γεράσιμο Φιλιππάτο – Σκοτώθηκε στα δοκιμαστικά αγώνα Dragster στο Αγρίνιο

14 Μαΐου, 2021 8:15 ΜΜ
More videos

Δεν τον έσωσε ούτε το γεγονός ότι τηρούσε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας στο αυτοκίνητό του

Οδηγήθηκε στο θάνατο κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο ο Γεράσιμος Φιλιππάτος, καθώς έχασε τη ζωή του σήμερα Παρασκευή, κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος Dragster στο Αγρίνιο. 

Ο δημοφιλής οδηγός αγώνων τραυματίστηκε θανάσιμα δοκιμάζοντας το αυτοκίνητό του, ένα από τα πιο γρήγορα Nissan GT-R στην Ευρώπη, καθώς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο. Σύμφωνα με παρευρισκομένους, ο οδηγός ξεκίνησε την προσπάθεια χρονομέτρησης με το αγωνιστικό του όχημα πολύ καλά, ωστόσο στα 300 περίπου μέτρα το GT-R, όπου εκείνη την ώρα το κοντέρ του έγραφε σχεδόν 270χλμ./ώρα, άρχισε να χάνει την πρόσφυση από τους πίσω τροχούς. Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου το αυτοκίνητό του βρέθηκε εκτός πίστας και έπειτα από αρκετές τούμπες, η ξέφρενη πορεία του σταμάτησε.

Το μοιραίο Nissan GT-R

«Εκτοξεύτηκε» από το όχημα

Ο Γεράσιμος Φιλιππάτος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς, παρά το γεγονός ότι στο όχημά του τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος με ειδικές ζώνες, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος. Το αγαπημένο παιδί των αγώνων Dragster έφυγε τόσο άδοξα αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό και ένα  τεράστιο «γιατί».

  • Δείτε το σοκαριστικό ατύχημα του Γεράσιμου Φιλιππάτου:

*πηγή φωτό: newsauto.gr