Εξαφανισμένη 75χρονη βρέθηκε νεκρή με το σκυλάκι της στο πλευρό της

2 Μαΐου, 2018 4:46 ΜΜ
More videos

– Συγκλονίζει ο θάνατος της 75χρονης που χάθηκε το περασμένο Σάββατο από την Ηλιούπολη – Η Μαρία Σούκα βρέθηκε σήμερα νεκρή στον Υμηττό – Σύγχρονος “Χάτσικο” ο σκύλος της, βρέθηκε στο πλευρό της – Περιπατητής άκουσε τα γαυγίσματά του και έτσι εντόπισε την άτυχη γυναίκα – Η 75χρονη έπασχε από βαριάς μορφής Αλτσχάιμερ

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η αναζήτηση της 75χρονης τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο (28.04.2018). Η Μαρία Σούκα βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Τετάρτης στον Υμηττό.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της, είχε εκδοθεί Silver Alert. Η άτυχη Μαρία Σούκα έπασχε από βαριάς μορφής Αλτσχάιμερ. Είχε φύγει από το σπίτι της στην Ηλιούπολη μαζί με τον σκύλο της, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της, σαν άλλος Χάτσικο.

Άκουσε τα γαυγίσματα και βρήκε τη Μαρία Σούκα

Την άτυχη γυναίκα βρήκε, το μεσημέρι της Τετάρτης (02.05.2018) στον Υμηττό περιπατητής. Ο άνδρας άκουσε τα γαυγίσματα του σκύλου και έτσι έφτασε στο σημείο όπου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή η 75χρονη γυναίκα.

Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Δεν είναι γνωστό, μέχρι στιγμής, πότε πέθανε η Μαρία Σούκα.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εκτιμά ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: