Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤραγικό παιχνίδι της μοίρας - Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν οδηγός σε τροχαίο...

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν οδηγός σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του

Οι δύο νέοι έκαναν βόλτα με τη μηχανή στο νησί της Μυκόνου όταν συνέβη το δυστύχημα

Ο Τζώρτζης Μονογυιός που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης στην παραλιακή, όταν έχασε τον έλεγχο της ολοκαίνουργιας Ferrari που είχε μόλις παραλάβει από την αντιπροσωπεία, είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο πριν από 22 χρόνια.

Ο επιχειρηματίας και αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, βρισκόταν στον τόπο καταγωγής του στη Μύκονο, όταν υποδέχτηκε έναν φίλο του από τον στρατό ο οποίος είχε λάβει την άδεια απολύσεως του. Οι δύο νέοι έκαναν βόλτα στο νησί με μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ο Τζώρτζης, όταν το όχημα που οδηγούσε μια τουρίστρια, έκανε αναστροφή σε διπλή διαχωριστική γραμμή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή που είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος καταδρομέας, φίλος του Τζώρτζη και συνοδηγός, ο οποίος δεν φορούσε κράνος, να εκτοξευτεί και να χτυπήσει σε κολώνα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Ο νέος έφερε συντριπτικά κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σώθηκε καθώς φορούσε κράνος και τραυματίστηκε ελαφρά. Στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο νεαρός καταδρομέας, σύμφωνα με το protothema.gr, χτίστηκε ένα εικονοστάσι στη μνήμη του.

unnamed

Πηγή: newsbreak.gr

Τα πιο σημαντικά