Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜαρίνα Σάττι: Ακυρώθηκαν όλες οι εμφανίσεις της για τη Eurovision & δıακόπτονται...

Μαρίνα Σάττι: Ακυρώθηκαν όλες οι εμφανίσεις της για τη Eurovision & δıακόπτονται οι πρóβες

Η Μαρίνα Σάττι αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες της συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Επιπλέον, οι πρόβες της για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχουν διακοπεί. Η δισκογραφική της εταιρεία εκφράζει τη στήριξή της προς την τραγουδίστρια κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο.

screenshot 20240404 104352 facebook

Η ερμηνεύτρια θα βρίσκεται στην πόλη Μάλμε της Σουηδίας κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου των 40 ημερών για τη μνήμη του πατέρα της.

Ποιος ήταν ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι;

Ο Αλί Οσμάν Σάττι, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών, διαγνώστηκε με μία σοβαρή πάθηση, ωστόσο λεπτομερείες σχετικά με τη φύση της πάθησής του δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Γεννημένος στο Σουδάν στις 1η Ιανουαρίου 1956, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι, ο οποίος ασχολήθηκε με την αναισθησιολογία, μετέβη στην Ελλάδα το 1972 για να σπουδάσει ιατρική.

Από το 1983 έως το 1989 υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ενώ στη συνέχεια, από το 1989 έως το 1995, δίδαξε αναισθησιολογία στην Εθνική Ιατρική Σχολή Αθηνών.
Τα πιο σημαντικά