Τραγική ειρωνεία: Ο 11χρονος Βασίλης δεν ήθελε να πάει σχολείο τη μέρα που σκοτώθηκε – Η μικρή αδερφή του είδε τα πάντα

6 Δεκεμβρίου, 20227:48 ΜΜ
More videos

Συγγενείς και φίλοι είπαν πριν λίγο το τελευταίο αντίο στον 11χρονο Βασίλη που έχασε ακαριαία τη ζωή του μετά από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου του στις Σέρρες.

Νωρίτερα, ο θείος του 11χρονου παιδιού, Θεόδωρος Καντάς, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega αποκάλυψε πως εκείνη την τραγική ημέρα, ο ανιψιός του είχε δηλώσει πως δεν θέλει να πάει στο σχολείο.

Θείος 11χρονου: «Ο Βασίλης εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να πάει σχολείο»

«Είναι πολύ δύσκολη για την οικογένεια και τους γονείς, καθώς έχασαν το παιδί τους. Είναι ένα απίστευτο γεγονός. Το μόνο που ζητά η οικογένεια είναι να μην πάει χαμένος ο θάνατος του γιου τους και από εδώ και πέρα να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία. Ο κάθε άνθρωπος να αφήνει το παιδί του στο σχολείο, να είναι ασφαλές και να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα», πρόσθεσε ο θείος του παιδιού.

Η αδερφή του 11χρονου Βασίλη είδε τα πάντα

Ο θείος του μαθητή ανέφερε ακόμη ότι στο σχολείο βρισκόταν και η μικρότερη αδερφή του, που είδε τον 11χρονο την ώρα που τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο. «Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τις έχουν και να εφαρμοστεί ο νόμος» δήλωσε ο θείος του παιδιού.

Τέλος, σημειώνεται ότι έχουν ήδη συλληφθεί ο εργολάβος και ο ηλεκτρολόγος που έκαναν τις εργασίες στο λεβητοστάσιο εκείνη την ημέρα και οι έρευνες συνεχίζονται.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News