Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
διάφοραΤραγικές στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη: «Για να τα βγάλουμε πέρα…»

Τραγικές στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη: «Για να τα βγάλουμε πέρα…»

Για τις τραγικές στιγμές που ζει λόγω των οικονομικών της είχε μιλήσει η Δήμητρα Λιάνη πριν μερικούς μήνες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αποκάλυψε ότι συγκατοικεί για να τα βγάλει πέρα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύνταξη που παίρνει.

«Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

5ce425 dimitra liani

«Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα από όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε άλλο σημείο της κουβέντας.

Αλέξης Καπόπουλος: Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Δήμητρας Λιάνη πριν τον Ανδρέα Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη έγινε γνωστή, το δίχως άλλο, για το γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, με την ίδια να έχει περάσει μια πολυτάραχη ζωή και να μην έχει παντρευτεί μονάχα μια φορά. Η ίδια είχε και έναν πρώτο σύζυγο, τον Αλέξη Καπόπουλο, που ελάχιστοι γνώριζαν.

Η Δήμητρα Λιάνη, κόρη στρατιωτικού, γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1955 σε ένα σπίτι επί της οδού… 3ης Σεπτεμβρίου. Στα 20 χρόνια της εργάζεται σε ένα φαρμακείο της Κυψέλης και σκοπεύει να παντρευτεί με τον φαρμακοποιό, ενώ παράλληλα διδάσκει γαλλικά σε μικρά παιδιά. Παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό της Ολυμπιακής Αεροπορίας και προσλαμβάνεται ως αεροσυνοδός. Αργότερα εξασφαλίζει μια άδεια άνευ αποδοχών και φεύγει για το Παρίσι για σπουδές.

Επιστρέφει και παντρεύεται με τον Αλέξη Καπόπουλο, με τον οποίο θα πάρουν την εκπομπή «Μισό-Μισό», που θα σταματήσει στα οκτώ επεισόδια λόγω έλλειψης θεαματικότητας. Ο Καπόπουλος, μάλιστα, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ μ-λ και μέχρι και σήμερα είναι ενεργό μέλος της Αριστεράς.

Αυτή η εκπομπή θα είναι το όχημα με το οποίο θα βγει στο προσκήνιο, ενώ στο παρασκήνιο η κυβέρνηση απασχολείται για πρώτη φορά με την «αεροσυνοδό για την οποία ενδιαφέρεται ο Πρόεδρος». Από τότε, φυσικά, ξεκίνησε και η ιστορία τους, για να μετατραπεί σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους έρωτες στην χώρα μαςΤα πιο σημαντικά