Τραγικές ώρες για την Ζωζώ: Αποχωρίζεται την βίλα της που κάηκε, «Δεν μπορώ να το φτιάξω, είναι κατεστραμμένο»

9 Δεκεμβρίου, 20229:35 ΜΜ
More videos

Με μισή καρδιά η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε την απόφαση να αποχωρηστεί το σπίτι της στην Κινέτα, που καταστράφηκε από την φονική πυρκαγιά του 2018.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο «Λοιπόν», η ντίβα της πίστας και του σινεμά ρωτήθηκε αν φτιάχνει ξανά το σπίτι της στην Κινέτα, που καταστράφηκε από την πυρκαγιά του 2018. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη λοιπόν αποκάλυψε πως πούλησε ένα μέρος του σπιτιού, επειδή δεν είχε τα χρήματα να το φτιάξει από την αρχή.

«Όχι (δεν το φτιάχνω) εγώ! Ένα μέρος κράτησα εγώ και το άλλο θα το δώσω. Θα το δώσω κάπου αλλού, γιατί δεν έχει νόημα. Το σπίτι μου δεν είναι όπως ήταν και για να φτιαχτεί όπως ήταν χρειάζονται πολλά χρήματα. Ήταν πολύ ακριβό σπίτι» είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Τώρα θα δώσω το μισό και το μισό θα το κρατήσω. Το μισό υπάρχει ακόμη, αλλά το υπόλοιπο εγώ δεν μπορώ να το φτιάξω. Πήγα και πέρυσι το καλοκαίρι και έμεινα στο ισόγειο, αλλά το πάνω μέρος είναι κατεστραμμένο. Δεν έχω πουλήσει το κατεστραμμένο μέρος, όμως αποφάσισα να το δώσω» τόνισε η ίδια.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News