Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΤpαγωδiα για τη Μάγδα Τσέγκου: «Σκоτwθnκε ο ανιψίος μου και το έμαθα...

Τpαγωδiα για τη Μάγδα Τσέγκου: «Σκоτwθnκε ο ανιψίος μου και το έμαθα από το ιντερνετ, σıχάθnκα τη δοuλεıά μου»

Η Μάγδα Τσέγκου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία,

στη συνεργασία και στη σχέση της με τον Γιώργο Αυτιά, αλλά, στον ξαφνικό θάνατο του ανιψιού της, αλλά και στον σύντροφό της.

Η σχέση της Μάγδας Τσέγκου με τον Γιώργο Αυτιά

Για τη σχέση με τον Γιώργο Αυτιά, η δημοσιογράφος υπογράμμισε «κάλεσαν εμένα και τον Γιώργο Αυτιά για να μας βραβεύσουν για την ανιδιοτελή μας προσφορά. Εγώ είπα συγχαρητήρια στον Γιώργο πολύ αυθόρμητα, γιατί ήξερα ότι θα κατεβεί στις Ευρωεκλογές. Μετά άρχισα να διαβάζω στα site ότι ανακοίνωσα την υποψηφιότητά του. Επικοινώνησα μετά με τον Γιώργο, δεν τον πείραξε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Η σχέση μας με τον Γιώργο έχει περάσει από σαράντα κύματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συγχωρούμε και εγώ μέσα μου έχω ξεχάσει τι είχε συμβεί στο παρελθόν με τον Γιώργο. Επικοινωνήσαμε όταν πήρε να μας συλλυπηθεί όταν έφυγε ο ανιψιός μου. Μετά από ένα τέτοιο γεγονός όλα είναι τόσο χαζά».

Όσον αφορά τον ξαφνικό θάνατο του ανιψιού της, η Μάγδα Τσέγκου επεσήμανε «έμαθα ότι ο σκοτώθηκε ο ανιψιός μου, ο Άγγελος, από τα site της Πρέβεζας. Σιχάθηκα τη δουλειά που κάνω. Πώς γίνεται να το είχε μάθει όλο ο κόσμος και εγώ τελευταία; Ήταν μεγάλο το σοκ, ήταν ξαφνικό, ήταν δύσκολο. Δεν έχω παιδιά και ήταν σαν παιδί μου».

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της η Μάγδα Τσέγκου

Σχετικά με τον σύντροφό της, Πέτρο, η παρουσιάστρια σημείωσε «ο Θεός μου έστειλε τον σύντροφό μου στην πιο σημαντική και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ήταν για εμένα δώρο θεού. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε, το έχουμε συζητήσει, αλλά συμβεί δεν συμβεί, εγώ είμαι ευτυχισμένη».

Τέλος, για τη χημεία του Γιώργου Παπαδάκη με τη Μαρία Αναστασοπούλου, η Μάγδα Τσέγκου ανέφερε «δεν είπα κάτι για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, απλά είπα ότι μεταξύ τους υπάρχει ένταση, δεν είπα κάτι κακό. Ήταν υπερβολικά αυτά που γράφτηκαν, ντρέπομαι να πάρω τον Γιώργο Παπαδάκη τηλέφωνο, νιώθω άβολα».

Στο νοσοκομείο η Μάγδα Τσέγκου: Όλα ξεκίνησαν από μία απλή ίωση, δύσκολες ώρες για την δημοσιογράφο

Happy Day: Η Μάγδα Τσέγκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha και στην Τίνα Μεσσαροπούλου και μίλησε με λόγια καρδιάς.

Ωστόσο, την ώρα που προβλήθηκε η συνέντευξη σήμερα 8/4, η γνωστή δημοσιογράφος, βρισκόταν -και βρίσκεται- στο νοσοκομείο.

«Δεν ξέρω θα δούμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Πέτρο. Συμβεί δεν συμβεί, εγώ είμαι ευτυχισμένη», είπε η ίδια για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Θα ήθελα να κάνω μια ωραία βραδινή εκπομπή, ένα talk show. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να δώσει βήμα στους καθημερινούς ανθρώπους», είπε σε άλλο σημείο ενώ σημείωσε ότι νιώθει άβολα με την έκταση που πήραν οι δηλώσεις που είχε κάνει για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκάλυψε στον αέρα τον λόγο που η Μάγδα Τσέγκου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, την ώρα που η ίδια δεν έχει καμία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρά μόνο πριν λίγες ημέρες που είχε γράψει ότι θα λείψει για ένα διάστημα από τα social media.
Η δημοσιογράφος του Alpha ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα:

«Πριν από μια βδομάδα και κάτι είχε κάνει μια ανάρτηση που έλεγε ότι θα λείψει από τα social media. Την πήρα τηλέφωνο, ήταν πριν πάει στον γιατρό. Την ταλαιπωρούσε μια ίωση που εξελίχθηκε σε βαριάς μορφής πνευμονία. Είναι μια βδομάδα στο νοσοκομείο, δεν ξέρουμε πόσο θα κάτσει. Την χτύπησε στο αναπνευστικό και παρακολουθείται. Σιδερένια, της στέλνουμε την αγάπη μας και τα περαστικά μας, να πάνε όλα καλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Τα πιο σημαντικά