Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤους πυροβολούσαν επί 3 ώρες: Ρομά εγκλώβισαν αστυνομικούς, τους έσωσαν ελικόπτερο και...

Τους πυροβολούσαν επί 3 ώρες: Ρομά εγκλώβισαν αστυνομικούς, τους έσωσαν ελικόπτερο και ΕΚΑΜ

Γεμάτη ένταση ήταν και η χθεσινή νύχτα με πολλά επεισόδια στην Αττική και χαρακτηριστικότερο το τρίωρο σκηνικό πολέμου που στήθηκε στον Ασπρόπυργο, όπου Ρομά εγκλώβισαν μια ομάδα ΟΠΚΕ πυροβολώντας εναντίον τους.

Μάλιστα προκειμένου να σωθούν οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ επιστρατεύτηκε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και η επέμβαση των ΕΚΑΜ!

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής, στην Περιφερειακή του Αιγάλεω κοντά στα διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο, εξαγριωμένες ομάδες Ρομά είχαν εγκλωβίσει μια ομάδα ΟΠΚΕ πυροβολώντας εναντίον της επί τρεις ώρες.

Μάλιστα, εκεί τραυματίστηκε από τα σκάγια ένας αστυνομικός στο πρόσωπο.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστούν κάποιοι δρόμοι και να κλείσει σε πολλά σημεία η Εθνική οδός και η Περιφερειακή του Αιγάλεω.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στο Σχιστό, όταν Ρομά έκαιγαν στους δρόμους λάστιχα και είχαν σχηματίσει οδοφράγματα.

Μάλιστα στο Mega, παρουσιάστηκε και ένα video από το TikTok το οποίο οι παρουσιαστές ανέφεραν πως είναι Ρομά που οδηγεί αυτοκίνητο και ρίχνει πυροβολισμούς.

Το συγκεκριμένο όμως ελέγχεται για την γνησιότητά του, καθώς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ο ήχος και η εικόνα να αποτελούν «συρραφή» μέσω της δυνατότητας που δίνει το συγκεκριμένο μέσο.

Τα πιο σημαντικά