Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤους πρόδωσε ο κουμπάρος με 1 φωτο: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον...

Τους πρόδωσε ο κουμπάρος με 1 φωτο: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γάμος στο κέντρο της Αθήνας

Ο αγαπημένος πρώην παίκτης του «Survivor» Γιώργος Αγγελόπουλος, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγες μέρες.

Ο γνωστός σε όλους «Ντάνος» με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Βαμβακούση έχουν διατηρήσει την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα, μαθαίνουμε από σπόντα, πως ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα. Να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό θα κάνουν το μεγάλο βήμα. Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος θα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανέβασε ως ιστορία το προσκλητήριο του γάμου. Κουμπάρα θα είναι επίσης και η Ειρήνη Λουπασάκη, όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανάρτηση.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση, ήρθαν κοντά στον συγκεκριμένο ναό καθώς είχαν τον ίδιο πνευματικό. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσαν να μην επιλέξουν γι’ αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής τους, την συγκεκριμένη εκκλησία.

Η σχέση που έχουν και οι δύο με την εκκλησία είναι γνωστή και το ότι δεν θα έκαναν πολιτικό γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης ήταν το μόνο σίγουρο.

Δείτε το προσκλητήριο του γάμου τους:

Γιώργος Αγγελόπουλος

Τα πιο σημαντικά