Τους κοιτούσε όλη η Διονυσίου Αρεοπαγίτου: Έγινε θέαμα ο Πολ Ευμορφίδης και ο γιος του, έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα

4 Απριλίου, 20238:08 ΜΜ

Ο Πολ Ευμορφίδης, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο Dragon’s Den, έκανε βόλτα με τον γιο του, με τα ποδήλατα και δεν πέρασε απαρατήρητος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων λευκών ειδών, ειδών σπιτιού και ευζωίας, μοιράζει τη ζωή του σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά όταν βρίσκεται στην Αθήνα, βρίσκει απόλαυση σε απλές και καθημερινές συνήθειες.

Ο Πολ Ευμορφίδης βόλτα με τον γιο του και τα ποδήλατά τους

Μάλιστα, πρόσφατα ο φωτογραφικό φακός τον εντόπισε σε μία βόλτα του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, πολύ κοντά στο σπίτι του, μαζί με ένα από τα τέσσερα παιδιά του.

Ο γνωστός επιχειρηματίας με το ηλεκτρικό ξύλινο ποδήλατό του, έκανε τη βόλτα του επί του πεζοδρόμου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με τον γιο του να τον ακολουθεί με το δικό του ποδήλατο, που έχει γίνει must μεταφορικό μέσο για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ο εναλλακτικός τρόπος ζωής του Πολ Ευμορφίδη

Άλλωστε, ο Πολ Ευμορφίδης προωθεί μία καλύτερη και περισσότερο υγιεινή καθημερινότητα, χωρίς ρύπους και περιβαλλοντική καταστροφή και θέλει να περάσει, τόσο σε αυτούς που μένουν στην πρωτεύουσα, όσο και στην επαρχία, τα θετικά που έχει ένας τέτοιος τρόπος ζωής.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος ντύνεται απλά, απεχθάνεται τα κοστούμια, δεν έχει κινητό, ούτε αυτοκίνητο και κυκλοφορεί μόνιμα με το ποδήλατό του, έδειξε να απολαμβάνει τη μέρα του με τον γιο του.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News