«Τους έχω σιχαθεί όλους»: Ξεσπά η Βρισηίδα Ανδριώτου για το Survivor

7 Μαρτίου, 20232:57 ΠΜ
More videos

«Επειδή παίρνω αρκετά μηνύματα για τον Στάθη και τη στάση της Ελευθερίας θα τοποθετηθώ με απλά λόγια, χωρίς να πω ονόματα. Διότι μετά θα με λιθοβολείτε επειδή είπα την αλήθεια και σας πονάει.

  • Η Ελευθερία ξεκάθαρα δε σκέφτηκε τίποτα μόνη της. Επειδή τα ξαναβρήκε με τον Μάριο (φιλικά) και μπήκε στην κλίκα της συμφοράς που κρύβεται πίσω από την “αγωνιστικότητά” τους. (το ότι είσαι καλός αγωνιστικά δε σημαίνει ότι δεν κάνεις στρατηγική και δεν παίζεις με ανθρώπους πίσω από τις κάμερες) τους θεωρώ χειρότερους από τον άνθρωπο που τα λέει ΜΠΡΟΣΤΑ στα μούτρα τους στο συμβούλιο και τον άνθρωπο που θα πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ έχω στρατηγική. Έτσι λοιπόν η έκρηξη της Ελευθερίας και αυτά που λέει είναι επειδή της τα είπαν να τα πει κάποια άτομα που θέλανε να σπάσουν την παρέα Μπάρτζη, Σπύρου, Στάθη. Αυτά τα άτομα λοιπόν δεν ψήφισαν χθες την Ελευθερία. Επειδή αν το μάθαινε μετά η Ελευθερία θα πήγαινε εναντίον τους και θα έλεγε καλά μου λέτε αυτό, αυτό και αυτό, με βγάζετε μπροστά και μετά με ψηφίζετε; Οπότε δεν τη ψήφισαν χθες αυτά τα άτομα γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

Το παιχνίδι έχω σχεδόν σταματήσει να το βλέπω, γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους που μπρος στις κάμερες είναι άλλοι, ενώ πίσω άλλοι, ή στα ριάλιτι μεταξύ τους λένε άλλα και βάζουν λόγια και γλείφουν κάποια άτομα και μέσα στο συμβούλιο κάνουν την κότα και δυστυχώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν πουλέν»,  έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βρισηίδα Ανδριώτου, σχολιάζοντας την οικειοθελή αποχώρηση του πρώην νικητή του reality επιβίωσης, Στάθη Σχίζα μετά το επίμαχο περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News