Τούρκος Αρχίατρος: «Αντί να χωρίσεις πάρε μία δεύτερη γυναίκα!»

5 Οκτωβρίου, 2020 6:50 ΜΜ
More videos

Θέμα στα social media έγιναν οι δηλώσεις του αναπληρωτή αρχίατρου του νοσοκομείου GATA: “Αντί να χωρίσεις πάρε μία δεύτερη γυναίκα”.

….

Ο αναπληρωτής αρχίατρος Αλή Αζιντέρ κατηγόρησε τον αστικό κώδικα. Ο Έζιντέρ αντιδρώντας στην εκπομπή της Εσρά Ερολ δήλωσε : “Η αρχή του δρόμου που μας οδηγεί στην Εσρά Ερολ (σχ.μεταφρ.: εκπομπή με χωρισμένα ζευγάρια) ήταν η ψήφιση του ελβετικού αστικού κώδικα. Κι αν ρωτήσεις σου λένε πως έφερε ελευθερία στη γυναίκα και πολιτισμό. Η επίσημη μονογαμία στην πράξη είναι ελευθερία στην μοιχεία και την πορνεία. Μία δυτική ανηθικότητα στην πράξη.”

Σύμφωνα με την είδηση από την Independent-τουρκικά, στο βίντεο ο Έζιντέρ λέει ” Μην το κάνεις βρε αδερφέ. Χτες άκουσα πάλι πως μία πολύ όμορφη φωλιά καταστρέφεται. Και καταστρέφεται επειδή λέει ο σύζυγος την απάτησε. Αυτό είναι ντροπή, είναι αμαρτία. Γιε μου γιατί την απατάς ; Ο Αλλάχ σου έχει δώσει την άδεια. Αν αγαπάς άλλην πάρε και εκείνη. Μα να καταστρέφει ο άνθρωπος τη φωλιά του ; Εμείς αγωνιζόμαστε ενάντια στον αστικό κώδικα….”

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202010051042966445-gata-bashekim-yardimcisinin-sozleri-sosyal-medyada-gundem-oldu-bosanmak-yerine-ikinci-esi-alin/

5/10/2020

Ακολουθήστε μας στο facebook: