Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διεθνήΤουρκία: Πυροβολούν iPhone και σπάνε αμερικάνικα προϊόντα μποϊκοτάροντας την Αμερική

Τουρκία: Πυροβολούν iPhone και σπάνε αμερικάνικα προϊόντα μποϊκοτάροντας την Αμερική

Όχι μόνο πήραν στα σοβαρά τις προτροπές Ερντογάν για το μποϊκοτάζ αμερικανικών προϊόντων αλλά φαίνεται να τα διασκεδάζουν κιόλας πολλοί Τούρκοι.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν βίντεο με πολίτες που καταστρέφουν περιχαρείς τα iPhone τους, με βαριοπούλες, σφυριά, τούβλα, αλλά και σφαίρες

Βίντεο που αναρτήθηκαν τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν πολίτες να καταστρέφουν με χαρά τα iPhone τους, με βαριοπούλες, σφυριά, αλλά και σφαίρες.

Αυτά τα βίντεο, όπως είναι φυσικό έχουν και… παραλήπτες, καθώς τα αφιερώνουν στους λογαριασμούς @realDonaldTrump @AppleSupport @CocaCola ενώ άλλοι βάζουν hashtag USA.

Η γενικευμένη αυτή οργή κατά του Τραμπ και των ΗΠΑ έχει εκφραστεί με ποικίλους τρόπους από τους Τούρκους. Αξίζει να σημειωθεί η χθεσινή προσευχή ενός ιμάμη για να καταστραφεί το δολάριο, ενώ πριν

από μερικές μέρες πλήθος κόσμου σε διάφορες πόλεις της χώρας έσκιζαν τα «κακά δολάρια». Άλλοι πάλι έχυσαν την coca cola τους μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας!

Τα πιο σημαντικά