Τουρκία: Μητέρα θήλαζε για 55 ώρες κάτω από τα συντρίμμια για να κρατήσει το μωρό της ζωντανό

9 Φεβρουαρίου, 20234:27 ΠΜ
More videos

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι ομάδες έρευνας και διάσωσης προκειμένου να απεγκλωβίσουν ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στα ερείπια κτιρίων που κατέρρευσαν μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Μπροστά σε ένα ακόμη θαύμα βρέθηκαν οι διασώστες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας Yenişehir στη λεωφόρο Government Boulevard στην πόλη Kahramanmaraş.

Οι ομάδες άκουσαν έναν ήχο από τα συντρίμμια, οπότε άνοιξαν μια σήραγγα από το κτίριο στην πλευρά της πολυκατοικίας μέχρι το σημείο από όπου προήλθε ο ήχος, σύμφωνα με το Anadolou.

Φτάνοντας στην 1,5 έτους Masal και τη μητέρα της Yeliz Kıraççakalı , οι ομάδες ανέσυραν το κοριτσάκι από τα ερείπια έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες .

Ο πατέρας της, Ömer Kıraççakalı, ο οποίος βγήκε με δικά του μέσα κάτω από τα ερείπια την ημέρα του σεισμού και επανενώθηκε με το μωρό του ύστερα από 55 ώρες αγωνίας, αγκάλιασε το μωρό του στο ασθενοφόρο και βίωσε μεγάλη ευτυχία.

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να εργάζονται για τον απεγκλωβισμό της μητέρας Yeliz Kıraççakalı, η οποία δήλωσε ότι κράτησε το μωρό της στη ζωή θηλάζοντας και είναι ακόμα παγιδευμένη κάτω από τα ερείπια.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News