Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΈκαψε καρδιές: Τουρίστριες κοιτούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και «έλιωναν»

Έκαψε καρδιές: Τουρίστριες κοιτούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και «έλιωναν»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τουρίστριες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο επισκέφθηκε χθες στο πλαίσιο της περιοδείας του στην ανατολική Αττική.

Ο πρωθυπουργός συνάντησε μια ομάδα από νεαρές τουρίστριες από την Ουάσινγκτον, που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν από τη χώρα μας. Τις ρώτησε αν πέρασαν καλά στην Ελλάδα και θέλησε να μάθει ποια μέρη επισκέφθηκαν.

cebc2028129

«Χαίρομαι που περάσατε καλά, να το πείτε στους φίλους σας και να ξαναέρθετε του χρόνου», τους είπε και μία από την ομάδα τον ρώτησε «Ποιον να τους πούμε ότι συναντήσαμε;».

Ο κ. Μητσοτάκης τους απάντησε: «Να τους πείτε ότι συναντήσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας», απάντηση που κατά τα φαινόμενα προκάλεσε έκπληξη στις τουρίστριες. «Μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφία μαζί», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, που στη συνέχεια πόζαρε με τις τουρίστριες.

mit 2 252863 329840 type12140

Κατά την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο, ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και με μέλη του προσωπικού. «Το πολύ σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε τις εικόνες ταλαιπωρίας που έχουν τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά αεροδρόμια και αυτό προσθέτει πολύ στην εμπειρία του επισκέπτη, είτε στην άφιξη, είτε στην αναχώρηση. Δείχνουμε την εικόνα μιας πλήρως οργανωμένης χώρας», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

«Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να μας δώσει και ο τουρισμός τις δημοσιονομικές ανάσες που τόσο χρειαζόμαστε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης, που ενημερώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του αεροδρομίου, Γιάννη Παράσχη, για την πορεία των αεροπορικών μετακινήσεων φέτος.

Δείτε το στιγμιότυπο που… καεί καρδιές στο 5:20 του βίντεο:Τα πιο σημαντικά