Τουρίστας γλίτωσε παρά τρίχα να του κόψει λιοντάρι το χέρι γιατί πήγε να το χάιδεψε

16 Ιουνίου, 2018 8:22 ΜΜ
More videos

Ένας τουρίστας που έκανε σαφάρι πήρε την τρομάρα της ζωής του, όταν προσπάθησε nνα χαϊδέψει ένα λιοντάρι από το παράθυρο του αυτοκινήτου και άκουσε ένα τρομακτικό βρυχηθμό.

Τα πλάνα δείχνουν τον άντρα να χαϊδεύει την πλάτη του λιονταριού με το παράθυρο του αυτοκινήτου ορθάνοιχτο.

Στην συνέχεια το αρσενικό λιοντάρι γύρισε και έβγαλε έναν τρομερό βρυχηθμό, κάνοντας τον άντρα να κλείσει όσο πιο γρήγορα μπορεί το παράθυρο.

Δείτε το βίντεο

O άντρας έβγαλε το χέρι του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να χαϊδέψει το αρσενικό λιοντάρι.

Μόλις το λιοντάρι έβγαλε έναν τρομερό βρυχηθμό ο άντρας μάζεψε το χέρι του μέσα όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

“Μόνο όσοι δουλεύουν στην άγρια φύση ξέρουν την ταχύτητα ενός λιονταριού και ότι θα είχε κάνει το χέρι του άντρα κομματάκια, αν το είχε αγγίξει”, ανέφερε ο ειδικός στο σαφάρι Νάας Σμιτ από την νότια Αφρική.

“Το λιοντάρι έχει τέτοια δύναμη που θα μπορούσε να σύρει τον άντρα έξω από το αυτοκίνητο και να τον ξεσκίσει μπροστά στους φίλους του”, ανέφερε ο Σμιτ.

“Επίσης, το λιοντάρι θα μπορούσε εύκολα να μπει μέσα στο αυτοκίνητο από το ανοιχτό παράθυρο και να ξεσκίσει όλους όσοι ήταν μέσα. Ήταν μια πολύ χαζή κίνηση το αφήσουν το παράθυρο ανοιχτό”, πρόσθεσε.

“Απλά κουνάω το κεφάλι μου με απορία, όταν βλέπω ανθρώπους να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο και τους αξίζουν αυτά που παθαίνουν”, πρόσθεσε ο Σμιτ.

Άλλη μια οικογένεια από την Γαλλία βγήκε από το αυτοκίνητό της για να φωτογραφήσει κάποιες λεοπαρδάλεις που απολάμβαναν τον ήλιο παρά τις σαφείς οδηγίες να μην βγουν από το αυτοκίνητό τους.

[dailymail]