Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΤουρισμός για Όλους 2024: Το μuστικό για να πάρετε διπλό voυcher διακοπών

Τουρισμός για Όλους 2024: Το μuστικό για να πάρετε διπλό voυcher διακοπών

Το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2024 τρέχει και υπάρχουν μερικά… «μυστικά» για να πάρετε πιο «σίγουρα» το voucher 200 ευρώ για δωρεάν διακοπές.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους θα είναι ανοιχτό έως και 1 Απριλίου 23:59, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα υπάρξει κάποια παράταση.

Στόχος είναι η κλήρωση να γίνει αμέσως μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας tourism4all-2024 και τα πρώτα αποτελέσματα να βγουν μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή μέσα Απριλίου.

Τώρα, για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κληρωθείτε για το voucher διακοπών, μπορείτε να κάνετε όλοι αίτηση σε μια οικογένεια.

Δεν υπάρχει δηλαδή περιορισμός, ακόμα και σε παντρεμένα ζευγάρια, αν πληρούνται τα εισοδηματικά κριτήρια, μπορείτε να κάνετε αίτηση.

Δηλαδή αν σε μια οικογένεια 4 ατόμων αν όλοι είστε δικαιούχοι, έχετε ΑΦΜ και έχετε κάνει φορολογική δήλωση, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους και να σταθείτε πιο «τυχεροί» αφού θα έχετε δηλώσει 4 «συμμετοχές» για την κλήρωση.

Σε περίπτωση που κληρωθείτε όλοι, ή ακόμα και οι δύο σε μια οικογένεια, δεν γίνεται κάποια διασταύρωση, όποτε αυτόματα μπορεί να έχετε «διπλό» voucher διακοπών.

Όπως αναγράφεται και στην πλατφόρμα tourism4all-2024 «Δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση έχουν όλα τα μέλη μιας οικογένειας που διαθέτουν ΑΦΜ και πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια του Προγράμματος».

toyrismos gia olous 2024, τουρισμοσ για ολουσ 2024 αιτηση, τουρισμοσ για ολουσ κριτηρια

Υπάρχουν μη επιλέξιμες από το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2024» κατηγορίες πολιτών;

Δεν θεωρούνται δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2024»:

α) Οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2024 της Δ.ΥΠ.Α., ανεξαρτήτως του αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι, και

β) οι κληρωθέντες του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2022», ανεξαρτήτως του αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι.

Τουρισμός για Όλους 2024 – Τα εισοδηματικά κριτήρια

Αίτηση για το Πρόγραμμα θα μπορούν να υποβάλουν πολίτες που πληρούν τα κάτωθι εισοδηματικά κριτήρια:

1. ΑΤΟΜΙΚΟ (ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΓΑΜΑ Ή ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΗΡΕΙΑΣ)

 • ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ 19.000 ευρώ
 • ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ 20.500 ευρώ
 • ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ 22.000 ευρώ
 • ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ 24.000 ευρώ
 • ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΚΝΑ 29.000 ευρώ

2. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (ΕΓΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ)

 • ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ 31.000 ευρώ
 • ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ 32.500 ευρώ
 • ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ 34.000 ευρώ
 • ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ 36.000 ευρώ
 • ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΚΝΑ 41.000 ευρώ

Για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2024», Δυνητικοί Δικαιούχοι είναι όσοι έχουν υποβάλει οριστική Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων μέχρι την καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων φορολογικού έτους 2022, η οποία έχει εκκαθαριστεί έως την τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους εμπίπτει στα εισοδηματικά κριτήρια.

Βήμα – βήμα η αίτηση στο tourism4all-2024 για δωρεάν διακοπές

Αρχικά για να κάνετε την αίτησή σας πρέπει να μπείτε στην ειδική πλατφόρμα το gov.gr (ΕΔΩ)

Αμέσως μετά:

 • Συμπληρώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας και, ειδικότερα, το e-mail και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τα οποία, στη συνέχεια, πιστοποιείτε.
 • Δηλώνετε ότι δεν έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος – ωφελούμενος στο πλαίσιο άλλου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ή πρόγραμμα τος ενίσχυσης εσωτερικού τουρισμού που υλοποιείται κατά την ίδια χρονική περίοδο. Τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ρητά στην πλατφόρμα.
 • Δηλώνετε ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη δαπανών διαμονής του ιδίου και των ωφελούμενών του και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του.
 • Συμπληρώνετε και δηλώνετε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής σας, από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα, και αιτείστε την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2024.

Τα πιο σημαντικά