Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΤούνη: «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι...

Τούνη: «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί»

Σε ένα ακόμα άστοχο σχόλιο προχώρησε η Ιωάννα Τούνη σχετικά με τον κόσμο που «δεν θέλει να δουλέψει», ξεσηκώνοντας -δικαιολογημένα- θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Αφορμή στάθηκε το ταξίδι της στους Παξούς, από το οποίο δεν έμεινε ευχαριστημένη καθώς… δεν βρήκε κάπου να κάτσει να φάει, καθώς στο συγκεκριμένο νησί η εστίαση κατεβάζει ρολά τα μεσημέρια.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με σχόλιο χρήστη του Twitter οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι γιατί οι ταξιδιώτες πηγαίνουν με τα σκαφάκια μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Έτσι, οι εργαζόμενοι πάνε για ξεκούραση και επιστρέφουν το απόγευμα, δουλεύοντας ως πολύ αργά το βράδυ, κάτι για το οποίο πιθανότατα η influencer δεν είχε ενημερωθεί.

Πέρα από αυτό, ωστόσο, είναι πιθανό η εστίαση να κατέβασε ρολά λόγω πρωτοφανούς καύσωνα για τα ελληνικά δεδομένα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αναγκάζονται να δουλέψουν σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίες.

«Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια – εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα… Και είναι high season 1η Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί… Τσπ, από ό,τι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε σκ@τ@», έγραψε σε insta story της, προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια.

Οργή στα social media για την Ιωάννα Τούνη: «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά...» (Pic)

Η ανάρτησή της προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων για το άτομό της:Τα πιο σημαντικά