Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
celebritiesΤούνη: «Δεν έχω γεννήσει, αν γεννήσω θα σας κάνω story, μη με...

Τούνη: «Δεν έχω γεννήσει, αν γεννήσω θα σας κάνω story, μη με αγχώνεται!»

Στον μήνα της έχει μπει η Ιωάννα Τούνη και από μέρα σε μέρα περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η influencer και ο αγαπημένος της θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και ανυπομονούν!

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την δύσκολη, όπως έχει πει, εγκυμοσύνη της.

Η αποχή της από τα social media όμως για λίγες ώρες ανησύχησε τους χρήστες του Instagram, με αποτέλεσμα να την πλημμυρίσουν με μηνύματα που την ρωτούν αν γέννησε.

63b3326d56e79

Η ίδια θέλησε να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και να τονίσει πως ξέρει ότι τη ρωτάνε από ενδιαφέρον ωστόσο όλο αυτό την αγχώνει καθώς η σημερινή μέρα ήταν δύσκολη για εκείνη.

«Ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό… σπίτι είμαι με τον φίκο δεν γέννησα ακόμα. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα από το πρωί γιατί το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά! Τι να σας πω τώρα τι περνάμε… Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, όλοι τρέχουμε από πίσω του… δεν έχω γεννήσει ακόμη όταν με το καλό γεννήσω θα σας κάνω εγώ story και θα σας πω γέννησα όλα καλά… Μη με αγχώνεται! Εδώ είναι το έχω ορκίζομαι, εδώ μέσα είναι ακόμα….»


Τα πιο σημαντικά