Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤούμπα όλα: «Αθώος» ο πατήρ Αντώνιος, «ψευδείς οι καταγγελίες» – Το υπόμνημα...

Τούμπα όλα: «Αθώος» ο πατήρ Αντώνιος, «ψευδείς οι καταγγελίες» – Το υπόμνημα που τον «καθαρίζει»

Αρνείται τις κατηγορίες ο Πατήρ Αντώνιος

Αφήνει επίσης και αιχμές για την Εισαγγελία ο Πατήρ Αντώνιος

Για «προκλητικά ψευδείς» και «αυτοαναιρούμενες» καταγγελίες κάνει λόγο ο πατέρας Αντώνιος στο υπόμνημα. Υποστηρίζει πως η ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται είναι «ανύπαρκτη», ενώ αναφέρεται και σε «προφανείς σκοπιμότητες».

Το υπόμνημα του Πατήρ Αντώνιου

Αφήνει επίσης και αιχμές για την Εισαγγελία στην οποία καταλογίζει ότι υιοθετώντας ψευδείς καταγγελίες συντάσσει “αόριστα κατηγορητήρια” , καλώντας την να πράξει από και πέρα το καθήκον της.

Τα κυριότερα σημεία του υπομνήματος που κατέθεσε:

1.Λόγω προφανών σκοπιμοτήτων, μετά από 25 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας, υποβλήθηκαν δύο, (τονίζεται ο αριθμός 2), καταγγελίες σε βάρος της διοίκησης τη Κιβωτού, που άκριτα υιοθετήθηκαν από ορισμένες μόνον Αρχές, Φορείς και Μέσα. Δυο καταγγελίες προκλητικά και αυταπόδεικτα ψευδείς και αυτοαναιρούμενες. Μάλιστα, η επόμενη «αντέγραφε» τις αοριστολογίες και τα αβάσιμα περιστατικά της προηγούμενης.

2.Με βάση τις παραπάνω ψευδείς καταγγελίες συντάχθηκαν αόριστα «κατηγορητήρια», χωρίς καν ειδικότερη περιγραφή των απαιτούμενων περιστάσεων, (τρόπου, χρόνου, μεθόδου), παρά την προφανή αντιφατικότητα τους.

3.Η μεθοδευμένη δράση του πρώτου και κύριου καταγγέλλοντος εξακολουθεί, αφού περιφέρεται άνευ δικαιώματος στις δομές, προσπαθώντας να στηρίξει τα ψεύδη του. Ευτυχώς τον διαψεύδουν κατηγορηματικά πληθώρα παιδιών.

4.Η ανύπαρκτη ποινική υπόθεση επιχειρείται να στηριχθεί σε κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της Κιβωτού.

5.Μία μόνη παρατήρηση: παιδιά που ενυπόγραφα και με αποδείξεις διέψευσαν τον 19χρονο, υπέστησαν άγριο ξυλοδαρμό, από αγνώστους και απειλές να ανακαλέσουν.

6.Μέχρι σήμερα πολλοί για προφανείς λόγους εκμεταλλεύονται το ζήτημα, σε βάρος των χιλιάδων παιδιών της δομής. Ευελπιστούμε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει τώρα πλέον το καθήκον της, ανταποκρινόμενη επαρκώς στο έργο της.

Τα πιο σημαντικά