Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤούμπα όλα: Ανατροπή για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω –...

Τούμπα όλα: Ανατροπή για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω – «Εμπλέκεται σε μαστροπεία»

Έρευνα για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω διεξάγουν και οι πολωνικές Αρχές με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας να παρουσιάζουν δηλώσεις ιδιωτικού ντετέκτιβ που δίνει μια διαφορετική εκδοχή για τα κίνητρα του εγκλήματος που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Πρόκειται για τον Κρίστσοφ Ρουτκόφσκι (Krzysztof Rutkowsk) ο οποίος κατέθεσε στην Εισαγγελία στο Βρότσλαβ που έχει αναλάβει τη διενέργεια έρευνας για την υπόθεση.

Ο Κρίστσοφ Ρουτκόφσκι, βγαίνοντας από το εισαγγελικό μέγαρο υποστήριξε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε υπήρξε κάποιου είδους συναλλαγή μεταξύ του 32χρονου από το Μπανγκλαντές και της 27χρονης Πολωνής.

162 1168x656 1

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτή τη συναλλαγή. Ωστόσο, ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές που ζει στο νησί της Κω θεωρώ ότι θα μπορούσε να εμπλέκεται και σε κάποιο είδος μαστροπείας» υποστήριξε μιλώντας στην ιστοσελίδα «fakt».

Όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 29/06/2023 ο Ρουτκόφσκι υποστήριξε αναλύοντας το πιθανό κατά τον ίδιο σενάριο για ό,τι έχει συμβεί, λέγοντας πως η Αναστάζια μπορεί να ακολούθησε οικειοθελώς τον Μπαγκλαντεσιανό, ωστόσο στο μεσοδιάστημα μέχρι τη δολοφονία της προέκυψε απαγωγή, στην οποία συνέδραμαν τουλάχιστον έξι ακόμη άνδρες.

Ο ίδιος, πάντως, ισχυρίστηκε πως ένα σενάριο ομαδικού βιασμού δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο: «Ίσως ένας βιασμός από μια σειρά ανδρών να είχε σχεδιαστεί. Μιλάμε για τους ανθρώπους που έχουν προσαχθεί κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας της υπόθεσης» είπε ο Ρουτκόφσκι.
Τα πιο σημαντικά