Ένα παπούτσι είναι το απέμεινε από λαθροκυνηγό που τον έφαγαν λιοντάρια ενώ κυνηγούσε ρινόκερους

7 Ιουλίου, 2018 12:20 ΠΜ
More videos

Ένα μασημένο παπούτσι είναι το μοναδικό πράγμα που έμεινε από τον έναν λαθροκυνηγό που είχε πάει στην νότια Αφρική για να κυνηγήσει ρινόκερους και τελικά τον κατασπάραξαν λιοντάρια.

Τουλάχιστον 3 λαθροκυνηγοί πιστεύεται ότι κατασπαράχθηκαν από μια αγέλη λιονταριών.

Από εκείνη την στιγμή δημιουργήθηκαν πολλά ερωτήματα για το αν τα λιοντάρια που είναι ανάμεσα στα πολλά ζώα που έρχονται κοντά σε τουρίστες στα σαφάρι, αποτελούν κίνδυνο για τους ανθρώπους και αν πρέπει να θανατωθούν.

Το μασημένο παπούτσι.

Υπάρχουν φόβοι ότι τα λιοντάρια μπορεί να ανέπτυξαν μια προτίμηση για το  ανθρώπινο αίμα, αφού κυνήγησαν και έφαγαν τους λαθροκυνηγούς.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του πάρκου, Νικ Φοξ, διαβεβαίωσε ότι οι μελλοντικοί επισκέπτες δεν πρέπει να έχουν κανέναν φόβο, αφού δεν έχει παρατηρηθεί καμία αλλαγή στην συμπεριφορά των λιονταριών και θα συνεχίσει να τα έχει υπό παρακολούθηση.

Το προσωπικό του πάρκου βρήκε ένα κεφάλι, μερικά ματωμένα ανθρώπινα μέλη και 3 παπούτσια κοντά στην περιοχή που επιτέθηκαν τα λιοντάρια στους λαθροκυνηγούς.

“Ήρθαν βαριά οπλισμένοι με όπλα και τσεκούρια, τα οποία βρήκαμε και αρκετό φαγητό για πολλές μέρες”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πάρκου.

“Ωστόσο, τα λιοντάρια είναι οι φύλακές μας. Διάλεξαν την λάθος αγέλη και τελικά έγιναν το γεύμα τους”, πρόσθεσε.

“Η καλύτερη εκτίμηση που μπορούμε να κάνουμε μέχρι στιγμής είναι ότι 3 λαθροκυνηγοί κατασπαράχθηκαν”, συνέχισε.

Ένα ελικόπτερο εξερευνά την περιοχή καθώς μπορεί να έχουν μείνει και άλλοι λαθροκυνηγοί.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: