Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
αληθινές ιστορίεςΤου είπα ότι είμαι έγκυоς και με άφησε. Χαιδεúω την κоιλιά μου...

Του είπα ότι είμαι έγκυоς και με άφησε. Χαιδεúω την κоιλιά μου και σκέφτоμαι ότι θα γίνω μόνη μαμά! – Η ιστορία της Έρης

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα το όνομα μου είναι Λένα και σε λίγο καιρό θα είμαι μόνη μαμά .είχα μια υπέροχη σχέση με έναν υπέροχο άνθρωπο έτσι τουλάχιστον έδειχνε είμασταν 2 χρόνια η σχέση μας ξεκίνησε από παρότρυνση της αδελφής του και κολλητής μου.

Ξεκίνησε πολύ όμορφα και κατέληξε με τον πιο άσχημο τρόπο .καλά λένε τελικά όταν κάνεις σχέδια τα βλέπει ο θεός και γελάει .και εγώ έκανα πολλά επένδυσα σε αυτή την σχέση έκανα όνειρα.ειχα ήδη βγει από μια κακία σχέση και κάνοντας σχέση μαζί του νόμιζα ότι ήταν όλα μαγικά.

Ήρθε και πήρε αυτόματα τον πόνο και την θλίψη και στην θέση του ηρθε αυτός με χαμόγελα διάθεση για πράγματα. Όλα κυλούσαν ομαλά ήταν η σανίδα σωτηρίας μου ήμουν η δική του.

Πέρασε μου είπε πολλά από τις προηγούμενες σχέσεις και στην αρχή ήταν επιφυλακτικός. Ευτυχως στην πορεία ανοίχτηκε και μπόρεσα να τον βοηθήσω και εγώ. Με έβλεπαν οι φιλες μου χαρούμενη και χαιροντουσαν μαζί μου, είχα μια σχέση ιδανική, ετσι τουλάχιστον νομιζα. Μεχρι προχθές που του ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος. Το βλέμμα του παγερό τα λόγια του καταπέλτης. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος χάρηκα πολύ όχι όμως και αυτός ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου με τον άνθρωπο μου άλλωστε η αλήθεια είναι ότι δεν επεδίωξα να μείνω έγκυος μιας και είμαι 40 χρόνων απλά ήρθε η χαρά μου απερίγραπτη. Κάναμε ελεύθερα δεν είχαμε θέματα.

Μέχρι που κάποια στιγμή τον ρώτησα αν γίνει κάτι τι θα κάνουμε; Η απάντηση του ήταν έλα μωρέ μαζί θα είμαστε. Το γράφω και γελάω. Του ανακοινώνω ότι έχω καθυστέρηση και κάνω εξετάσεις οι οποίες βγαίνουν θετικές. Τον ενημερώνω να βρεθούμε να μιλήσουμε και η απάντηση του ήταν”δεν το θέλω και δεν μπορώ”. Τα λόγια του καταπέλτης. “Οταν κάναμε ελεύθερα μπορούσες;” η δική μου ερώτηση. Χωρίσαμε με συνοπτικές διαδικασίες καθώς τον ενημέρωσα ότι δεν πρόκειται να κάνω έκτρωση. Ότι δεν θέλω τίποτα απ’ αυτόν και ότι θα μεγαλώσω το παιδί μου με τους βράχους μου τους γονείς μου και την αδελφή μου. Απέδειξε πόσο άνανδρος ήταν. Μόλις σήμερα συειδητοποίησα ότι θα γίνω μόνη μαμά. Χαϊδεύω την κοιλιά μου και χαίρομαι βέβαια για λίγο γιατί με πιάνει το παράπονο .ένα μεγάλο γιατί γιατί δεν θέλει να μεγαλώσουμε μαζι το παιδί μας.

Είναι μια ένωση από τους δύο μας με θλίβει και με πονάει αλλά με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται .την Δευτέρα θα ακούσω για πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού μου .θα ήθελα να ήταν εκεί μαζί μας .θα είμαι μόνη μου .έτσι ήθελε η μοίρα η τύχη ; Δεν ξέρω πάντως θα το κρατήσω μόνη μου .όλα για κάποιο λόγο γίνονται .θα δείξει θα φανεί . χαϊδεύω την κοιλιά μου και χαμόγελαω όταν χάνουμε κάτι κερδίζουμε άλλου .εγώ μικρό μου αγέννητο κέρδισα εσένα . βέβαια με κλάμα αλλά τόση χαρά όταν θα σε έχω στα χέρια μου σ αγαπώ πολύ να το ξέρεις μπορεί η μαμά να κλάψει λίγο αλλά θα ξανασηκωθεί .σε λατρεύω αγέννητο πλάσμα μου.

Με αγάπη, η μαμά σου.

Έρη

Τα πιο σημαντικά