Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
ΚρήτηΟλλάνδή τουρίστρια βρήκε στην Κρήτη αδέσποτο με σπασμένη σπονδυλική στήλη και τον...

Ολλάνδή τουρίστρια βρήκε στην Κρήτη αδέσποτο με σπασμένη σπονδυλική στήλη και τον πήρε μαζί της

Όταν η Kiara Ijzendoorn και η οικογένειά της οδηγούσαν στην Κρήτη, βρήκαν ένα σκύλο ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου και αμέσως κατάλαβαν πως κάτι πήγαινε στραβά. Το πλάσμα μπορούσε να κινηθεί με δυσκολία.

«Τα πόδια του είχαν παραλύσει εντελώς. Είχε πρόβλημα στην πλάτη που οφειλόταν στην σπασμένη του σπονδυλική στήλη.» δήλωσε στο The Dodo η γυναίκα. Αποδείχθηκε πως ο σκύλος ζούσε σε ένα κοντινό αχυρώνα, μοναχός και εντελώς εγκαταλελειμμένος.

Η Ijzendoorn συνέχισε να επισκέπτεται το τετράποδο στον αχυρώνα. Παρά τις σωματικές του ασθένειες, έμοιαζε πάντα χαρούμενο όταν την έβλεπε. Η τουρίστρια το ερωτεύτηκε και αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα. Το πήγε σε ένα τοπικό οργανισμό διάσωσης ζώων όπου το εξέτασε κτηνίατρος και υιοθετήθηκε επίσημα από την Ijzendoorn. Δυστυχώς, ο κτηνίατρος απεφάνθη πως ο σκύλος είχε πιθανότατα κακοποιηθεί. Η νέα ιδιοκτήτρια τον ονόμασε Φως ως υπόσχεση για ένα πιο λαμπρό μέλλον.

Η γυναίκα και η οικογένειά της επέστρεψαν αεροπορικώς στην Ολλανδία και πήραν μαζί το νέο τους κατοικίδιο. Μπορεί ο Φως να φοβάται ακόμη τους μεγαλύτερους άνδρες και τις γάτες αλλά τα πηγαίνει πολύ καλύτερα και αναρρώνει από τη σπασμένη σπονδυλική του στήλη.

Η Kiara Ijzendoorn και η οικογένειά της οδηγούσαν στην Κρήτη όταν βρήκαν ένα τραυματισμένο τετράποδο να ξαπλώνει στη μέση του δρόμου. 1

Unknown

«Τα πόδια του είχαν παραλύσει εντελώς. Είχε πρόβλημα στην πλάτη που οφειλόταν στην σπασμένη του σπονδυλική στήλη.» 2

Unknown

Αποδείχθηκε πως ο σκύλος ζούσε σε ένα κοντινό αχυρώνα, μοναχός και εντελώς εγκαταλελειμμένος. 3

Unknown

Η τουρίστρια ερωτεύτηκε τον φιλικό σκύλο και αποφάσισε να τον υιοθετήσει. 4

Unknown

Τον πήγε σε ένα κτηνίατρο και μετά στο σπίτι μαζί της, στην Ολλανδία. 5

Unknown

Σήμερα, ο σκύλος τα πηγαίνει πολύ καλύτερα και αναρρώνει από τη σπασμένη σπονδυλική του στήλη. Η τουρίστρια απέκτησε ένα νέο φίλο και εκείνος λάμπει από χαρά.6

Unknown

Περισσότερες πληροφορίες: thedodoΤα πιο σημαντικά