Του έσπασε το κρανίο με μια γονατιά και για να το γιορτάσει του πέταξε μια μπάλα Pokemon!

18 Ιουλίου, 2016 7:26 ΜΜ
More videos

Πρωτοφανής ακόμα και για τις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες (MMA) είναι ο τραυματισμός του Evangelista “Cyborg” Santos μετά το νοκ-άουτ από τον Michael Page.

Η γονατιά που δέχτηκε ο 39χρονος Βραζιλιάνος στο δεύτερο γύρο του αγώνα στο Bellator, είχε ως αποτέλεσμα το συντριπτικό κάταγμα του κρανίου του.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, το κρανίο του έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα και λέγεται πως θα ανοίξει λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση του MMAer λόγω του ότι δεν μπορεί να εργαστεί στο προσεχές διάστημα.

365EB92A00000578-3694715-A_digital_scan_of_Evangelista_Cyborg_s_fractured_skull_above_and-m-6_1468794566432

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και οι γιατροί είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι για το αν πρέπει να χειρουργηθεί ο αθλητής ή όχι, καθώς ο τραυματισμός του είναι σε πολύ επικίνδυνο σημείο.

Ο Βραζιλιάνος αθλητής βγήκε νοκ-άουτ και μάλιστα ο Venom πανηγύρισε ρίχνοντάς του μια… pokeball στο κλίμα των ημερών με την παράνοια γύρω από την επιστροφή των Pokemon, ωστόσο, ο Cyborg είχε σοβαρό πρόβλημα.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο Michael Page ζήτησε δημόσια συγνώμη για την πράξη του και πρόσφερε χρήματα για τυχόν επεμβάσεις που θα χρειαστεί στο μέλλον ο αθλητής.

Δείτε το βίντεο

Να σημειωθεί ότι έχει ήδη αρχίσει διαδικτυακός έρανος για για την οικονομική ενίσχυση του αθλητή και της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε μας στο facebook: