Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
διεθνή«Τóσα λεφτά βγάζω κάθε βράδυ»: Ντελίβερι πιτσαρίας δείχνει πόσα tips παίρνει και...

«Τóσα λεφτά βγάζω κάθε βράδυ»: Ντελίβερι πιτσαρίας δείχνει πόσα tips παίρνει και όλοι θέλουν να γίνουν πιτσαδώροι

Διανομέας πιτσαρίας: Viral έγινε μια κοπέλα στο TikTok, η οποία αποκάλυψε πόσα χρήματα βγάζει μέσα σε μια νύχτα από τα φιλοδωρήματα των πελατών που αγοράζουν πίτσα. Η εργαζόμενη σαν διανομέας γνωστής πιτσαρίας εξήγησε το απίστευτο ποσό που έβγαλε ένα βράδυ του Δεκεμβρίου, κάνοντας μόλις 11 παραδόσεις.

Διανομέας πιτσαρίας αποκαλύπτει πόσα tips έβγαλε σε ένα βράδυ

Η νεαρή κοπέλα έγινε viral μιας και το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει δεν ήταν μικρό σε σχέση με τον αριθμό των παραγγελιών της. Όπως εξήγησε, στην πρώτη παραγγελία έλαβε 3,86 δολάρια ως φιλοδώρημα, με τον πελάτη να της δίνει 50 δολάρια λέγοντας της να κρατήσει τα ρέστα.

Στη δεύτερη και την τρίτη παραγγελία δεν πήρε καθόλου φιλοδώρημα. Μετά από μερικά μηδενικά φιλοδωρήματα έλαβε μερικά μέσω πιστωτικής κάρτας με το μεγαλύτερο της βραδιάς να είναι λίγο περισσότερο από 10 δολάρια.

@allison_green0

What I make in a night #fypシ #dominospizza #dominosdeliverydriver #whatimakeinanight

♬ original sound – its_allison

Σύμφωνα με την ίδια, συγκέντρωσε συνολικά 13 δολάρια σε μετρητά και άλλα 42,29 δολάρια μέσω πιστωτικής κάρτας με τον μέσο όρο των tips της να φτάνουν τα 5 δολάρια ανά παραγγελία. Συνολικά δηλαδή, έβγαλε 55.29 δολάρια μέσα σε ένα βράδυ.

«Όχι και άσχημα για μια Δευτέρα, αλλά θα μπορούσε να πάει και καλύτερα», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Το βίντεο της έγινε πολύ σύντομα viral, συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο προβολές και χιλιάδες σχόλια, με πολλούς να γράφουν πως είναι σοκαριστικό ότι μερικοί άνθρωποι δεν δίνουν καθόλου φιλοδώρημα, ενώ άλλοι μίλησαν για το πόσο «τυχερή» ήταν που έβγαλε τόσο καλά tips.

Τα πιο σημαντικά