Τοποθέτησαν μια κάμερα και άφησαν το σκύλο τους μόνο στο σπίτι. Αυτό που θα δείτε θα σας συγκινήσει!

24 Απριλίου, 2015 6:47 ΜΜ
More videos

Το να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να το πας στον κτηνίατρο, να του πάρεις τα φάρμακα του, να το κάνεις μπάνιο κτλ. Στο τέλος της ημέρας, το να έχεις κουτάβι είναι πάνω κάτω σαν έχεις ένα παιδί.

Όμως αν το να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου είναι δύσκολο, το να είσαι σκύλος πρέπει να είναι ακόμη δυσκολότερο. Ίσως να φαίνεται εύκολη η ζωή ενός σκύλου, όταν όμως αυτή εξαρτάται από έναν άνθρωπο, και ειδικά όταν επικοινωνείς μαζί του με γαβγίσματα, πρέπει να είναι πολύ δύσκολη.

Αν δεν είσαι σίγουρος για το αν συμφωνείς με αυτό, τότε σίγουρα πρέπει να δεις το παρακάτω βίντεο.

Ο Keith και η σύζυγός του ήθελαν να ξέρουν τι κάνει το σκυλάκι τους όσο αυτοί λείπουν από το σπίτι. Έτσι πριν να φύγουν για δείπνο, τοποθέτησαν μια μικροκάμερα στην πλάτη του (μην ανησυχείτε ζυγίζει μόλις μερικά γραμμάρια).

Αυτό που κατέγραψε η κάμερα αποδεικνύει πως η ζωή των σκύλων δεν είναι πάντα όμορφη. Η αγάπη τους για εμάς είναι τόσο δυνατή, που το να μένουν μόνα τους μπορεί να είναι μια επίπονη εμπειρία.

Αφού διαβάσετε τα παρακάτω tips για το άγχος του αποχωρισμού, σιγουρευτείτε πως έχετε δει και το βίντεο που ακολουθεί.

Αν σας άγγιξε το παρακάτω βίντεο παρακαλούμε κοινοποιήστε το!

Τα σκυλιά είναι πολύ κοινωνικά ζώα, και αν ήταν στο χέρι τους, θα ήταν δίπλα μας συνέχεια. Όμως με τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, αυτό δεν είναι εφικτό.

128-600x333

Έχει πλάκα να πιστεύουμε πως μόλις φεύγουμε το σκυλί μας απολαμβάνει το σπίτι μόνο του, αλλά στην πραγματικότητα, το πιο πιθανό είναι να υποφέρουν σε κάποιο βαθμό από το άγχος του αποχωρισμού.

311-600x332

Το άγχος του αποχωρισμού μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορες μορφές όπως το έντονο γάβγισμα ή το μάσημα στρωμάτων και μαξιλαριών. Μπορεί αυτές οι συμπεριφορές να είναι ενοχλητικές, αλλά είναι ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνει τα έντονα συναισθήματα του.

410-600x333

Όταν λοιπόν δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αφήσετε το αγαπημένο σας σκυλάκι στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα , τι πρέπει να κάνετε για να μειώσετε το άγχος του;

511-600x334

Μπορείτε να τον πάτε έναν μεγάλο περίπατο πριν να φύγετε από το σπίτι. Μια επίσκεψη στο πάρκο εκτός από την ευχαρίστηση  που θα του προσφέρει, θα ισοπεδώσει και τη χημεία του εγκεφάλου του. Τα σκυλιά ασκούνται μέσα από τα συναισθήματα τους.

611-600x334

Μπορείτε επίσης να προσλάβετε κάποιον να πηγαίνει βόλτα το σκύλο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

76-600x334

Η’ αν η δουλειά σας είναι κοντά στο σπίτι μπορείτε να περνάτε για μια γρήγορη βόλτα στη διάρκεια του διαλείμματός σας. Αυτό θα ήταν ωραίο και για τους δύο σας.

86-600x333

Επίσης πρέπει να έχετε αφήσει πολλά παιχνίδια με τα οποία ο σκύλος σας θα ξοδέψει μερική ενέργεια.

94-600x332

Είναι αναπόφευκτο ένας ιδιοκτήτης σκύλου να τον αφήσει μόνο του στη διάρκεια της μέρας, πρέπει όμως να είναι σίγουρος πως το ζώο είναι ασφαλές και χαρούμενο όσο αυτός λείπει. Εσείς έχετε κάποιο σπέσιαλ tip να μοιραστείτε μαζί μας;

106-600x332

Για να δείτε τι κατέγραψε η μυστική κάμερα παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο!

Ακολουθήστε μας στο facebook: