Τοποθετεί τα πλαστικά πιρούνια στον κήπο της έτσι για έναν πραγματικά έξυπνο λόγο.

7 Απριλίου, 201611:04 ΜΜ

Η κηπουρική μπορεί να είναι ένα θεραπευτικό μέσο για να μας απαλλάξει από το άγχος, να μας βοηθήσει να βρούμε λίγο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό μας και να χαρούμε την ομορφιά της φύσης.

Υπάρχουν κάποιοι ενθουσιώδεις της κηπουρικής αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν ασχολούνται πολύ αλλά θα ήθελαν να έχουν έναν κήπο στην αυλή τους. Εάν είστε από τους τελευταίους και φοβάστε ότι τα φυτά σας δεν θα αντέξουν, τότε οι συμβουλές παρά κάτω είναι φτιαγμένες για εσάς!

#1 Χρησιμοποιείστε φόρμα για μικρά κέικ σαν οδηγό για το φύτεμα.

Είναι το τέλειο σχέδιο για να φυτέψτε με ακρίβεια.

#2 Χρησιμοποιείστε μπουκάλια για να σχηματίσετε ένα δρομάκι.

Έτσι δεν θα πατάτε πάνω στα φυτά.

#3 Δημιουργείστε ταμπέλες στον κήπο με παλιά κουτάλια και ένα σφυρί.

Ισιώστε με το σφυρί μερικά παλιά κουτάλια, πάρτε μπογιά και δημιουργήστε. Εάν δεν έχετε παλιά κουτάλια χρησιμοποιείστε πλαστικά. Την επόμενη φορά που θα παραγγείλετε φαγητό στο σπίτι, κρατείστε τα κουτάλια.

#4 Κρατήστε τα φυτά σας ενυδατωμένα.

Τι να κάνετε τα άδεια μπουκάλια από το κρασί; Εάν ανησυχείτε ότι τα φυτά σας δεν έχουν αρκετό νερό, γεμίστε ένα μπουκάλι με νερό και βάλτε το ανάποδα στο φυτό σας.

#5 Χρησιμοποιείστε πλαστικά πιρούνια για να ενισχύσετε τον κήπο σας.

Εάν έχετε απρόσκλητους και ανεπιθύμητους επισκέπτες στον κήπο σας, βάλτε πλαστικά πιρούνια με τις μύτες προς τα επάνω. Θα κρατήσουν μακριά τους εισβολείς.

Μετατρέψτε ένα σουρωτήρι και μερικά κουτάλια σε γλάστρα και ονειροπαγίδα μαζί.

Αντί να τα πετάξετε, κρεμάστε παλιά ελαφριά κουταλοπίρουνα από την βάση στο σουρωτήρι, αναποδογυρίστε το και βάλτε το αγαπημένο σας φυτό αλλά θα έχετε και μια ονειροπαγίδα στην ίδια σύνθεση!

#7 Χρησιμοποιείστε μπουκάλια για να δώσετε λάμψη στα μικρά μέρη.

Εάν δεν έχετε χώρο στον κήπο σας αλλά θα θέλατε να προσθέσετε λίγο πράσινο, πάρτε μπουκάλια, κάντε ένα άνοιγμα στο πλάι, βάλτε λίγο χώμα και φυτέψτε φυτά ή σπόρους.

#8 Χρησιμοποιείστε τενεκεδάκια για γλάστρα.

Αφού αφαιρέσετε το καπάκι με το ανοιχτήρι, πάρτε μπογιά σπρέι και αρχίστε να ψεκάζετε!

Κάθε τενεκεδάκι μπορεί να χρειαστεί δυο χέρια βάψιμο για να φύγουν τα γράμματα από το κουτάκι. Αφήστε να στεγνώσουν καλά και μετά βάλτε χώμα και τα αγαπημένα σας βότανα. Θα βρεθείτε με ένα ωραίο κήπο που είναι τέλειος για μικρό χώρο και απαιτεί ελάχιστα.

Καλή Κηπουρική!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News