Τοποθετεί μια κρυφή πόρτα στο έδαφος, όταν δείτε το γιατί θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς!

27 Μαΐου, 20156:54 ΜΜ
More videos

Για ποίο λόγο, άραγε, θα τοποθετούσατε μια πόρτα στο έδαφος του κήπου σας;  Ίσως αν είχατε ένα υπόγειο ή ένα καταφύγιο στο οποίο θα οδηγούσε η πόρτα αυτή.

Θα τοποθετούσατε όμως μια πόρτα που θα φαινόταν πως οδηγεί κάπου, αλλά στην πραγματικότητα δεν οδηγούσε πουθενά;

Ο κύριος, λοιπόν, που θα δούμε παρακάτω έφτιαξε μια πόρτα με δυο φύλλα και την  τοποθέτησε στην αυλή του, και ο λόγος που το έκανε είναι πραγματικά πολύ γλυκός!

Μπορεί η πόρτα να μην οδηγεί πουθενά, αλλά την έφτιαξε για τον μικρό του ανιψιό και είναι μαγική. Όταν  ανοίξουν τα δύο φύλλα η πόρτα μετατρέπεται σε ένα υπέροχο σκάμμα για άμμο, το οποίο έχει επίσης και δύο θέσεις για να κάθεται. Αφού παίξει το παιδάκι, κλείνει την πόρτα και έτσι το σκάμμα του παραμένει προστατευμένο.

Είχε δει κάτι παρόμοιο να πωλείται στο διαδίκτυο, αλλά προτίμησε να το φτιάξει μόνος του. Πήρε μερικά ξύλα, τα εργαλεία του και τον αδερφό του για βοήθεια, και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Εσείς θα φτιάχνατε  κάτι τέτοιο για το παιδάκι σας;

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν πιστεύετε και εσείς πως τα χειροποίητα πράγματα είναι πάντα τα πιο ωραία, γιατί γίνονται με αγάπη!

Ξεκίνησε φτιάχνοντας το βασικό περίγραμμα.

Πήρε πολύ προσεκτικά τα μέτρα πριν κόψει το οτιδήποτε, καθώς είχε πάρει μετρημένα ξύλα για να κάνει τη δουλειά του, και δεν υπήρχε περιθώριο για λάθη.

Στη συνέχεια τοποθέτησε τα ξύλα για την πόρτα, χωρίς να τα βιδώσει, για να δει αν ταιριάζουν.

Έπειτα, άρχισε να βιδώνει τα ξύλα και να διαμορφώνει σίγα σιγά τα φύλλα της πόρτας.

Η πόρτα στο σκάμμα του μικρού, το προστατεύει από ανεπιθύμητα ζώα, τα οποία μπορούν να μεταφέρουν μικρόβια και ασθένειες στην άμμο.

Επίσης, έπρεπε να σιγουρέψουν πως χωράνε και οι δύο στο κάθισμα.

Μετά την έγκριση του ανιψιού του για το μέρος, τοποθέτησε το σκάμμα στην αυλή, το πέρασε με βερνίκι και πρόσθεσε χερούλια για ευκολότερο άνοιγμα της πόρτας.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πανέμορφο! Το μόνο που μένει είναι να γεμίσουν το σκάμμα με άμμο και ο μικρός μπορεί να αρχίσει το ατελείωτο παιχνίδι.

Όλοι μπορούν να ενώσουν 4 κομμάτια ξύλου και να το ονομάσουν σκάμμα, αλλά ο κύριος αυτός έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Του αξίζουν συγχαρητήρια!

Reddit/rionled
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News