Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
κατασκευέςΤοποθετεί μια κρυφή πόρτα στο έδαφος, όταν δείτε το γιατί θα τρέξετε...

Τοποθετεί μια κρυφή πόρτα στο έδαφος, όταν δείτε το γιατί θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς!

Για ποίο λόγο, άραγε, θα τοποθετούσατε μια πόρτα στο έδαφος του κήπου σας;  Ίσως αν είχατε ένα υπόγειο ή ένα καταφύγιο στο οποίο θα οδηγούσε η πόρτα αυτή.

Θα τοποθετούσατε όμως μια πόρτα που θα φαινόταν πως οδηγεί κάπου, αλλά στην πραγματικότητα δεν οδηγούσε πουθενά;

Ο κύριος, λοιπόν, που θα δούμε παρακάτω έφτιαξε μια πόρτα με δυο φύλλα και την  τοποθέτησε στην αυλή του, και ο λόγος που το έκανε είναι πραγματικά πολύ γλυκός!

Μπορεί η πόρτα να μην οδηγεί πουθενά, αλλά την έφτιαξε για τον μικρό του ανιψιό και είναι μαγική. Όταν  ανοίξουν τα δύο φύλλα η πόρτα μετατρέπεται σε ένα υπέροχο σκάμμα για άμμο, το οποίο έχει επίσης και δύο θέσεις για να κάθεται. Αφού παίξει το παιδάκι, κλείνει την πόρτα και έτσι το σκάμμα του παραμένει προστατευμένο.

Είχε δει κάτι παρόμοιο να πωλείται στο διαδίκτυο, αλλά προτίμησε να το φτιάξει μόνος του. Πήρε μερικά ξύλα, τα εργαλεία του και τον αδερφό του για βοήθεια, και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Εσείς θα φτιάχνατε  κάτι τέτοιο για το παιδάκι σας;

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν πιστεύετε και εσείς πως τα χειροποίητα πράγματα είναι πάντα τα πιο ωραία, γιατί γίνονται με αγάπη!

Ξεκίνησε φτιάχνοντας το βασικό περίγραμμα.

mrtvyee 1 600x450 1

Πήρε πολύ προσεκτικά τα μέτρα πριν κόψει το οτιδήποτε, καθώς είχε πάρει μετρημένα ξύλα για να κάνει τη δουλειά του, και δεν υπήρχε περιθώριο για λάθη.

zn8w52l 600x450 1

Στη συνέχεια τοποθέτησε τα ξύλα για την πόρτα, χωρίς να τα βιδώσει, για να δει αν ταιριάζουν.

rbpgafl 600x450 1

Έπειτα, άρχισε να βιδώνει τα ξύλα και να διαμορφώνει σίγα σιγά τα φύλλα της πόρτας.

tgeu266 600x450 1

Η πόρτα στο σκάμμα του μικρού, το προστατεύει από ανεπιθύμητα ζώα, τα οποία μπορούν να μεταφέρουν μικρόβια και ασθένειες στην άμμο.

hgujqhk 600x450 1

Επίσης, έπρεπε να σιγουρέψουν πως χωράνε και οι δύο στο κάθισμα.

eczos5d 600x450 1

Μετά την έγκριση του ανιψιού του για το μέρος, τοποθέτησε το σκάμμα στην αυλή, το πέρασε με βερνίκι και πρόσθεσε χερούλια για ευκολότερο άνοιγμα της πόρτας.

90agh0w 600x450 1

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πανέμορφο! Το μόνο που μένει είναι να γεμίσουν το σκάμμα με άμμο και ο μικρός μπορεί να αρχίσει το ατελείωτο παιχνίδι.

j7xql5n 600x450 1

Όλοι μπορούν να ενώσουν 4 κομμάτια ξύλου και να το ονομάσουν σκάμμα, αλλά ο κύριος αυτός έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Του αξίζουν συγχαρητήρια!

onwokns 600x450 1

Reddit/rionledΤα πιο σημαντικά