Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
βίντεοΤοποθετεί χρωματιστές καραμέλες σε μπουκάλια με βότκα και φτιάχνει κάτι εντυπωσιακό!

Τοποθετεί χρωματιστές καραμέλες σε μπουκάλια με βότκα και φτιάχνει κάτι εντυπωσιακό!

Η βότκα είναι το νούμερο ένα αποσταγμένο ποτό παγκοσμίως σύμφωνα με τα ποσοστά κατανάλωσης και πώλησης.

Το δημοφιλές δυνατό ποτό είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και συχνά χρησιμοποιείται σε διάφορα κοκτέιλς καθώς συνδυάζεται όμορφα σχεδόν με τα πάντα, παρόλο που πολλοί το προτιμούν σκέτο.

Υπάρχουν χιλιάδες μάρκες βότκας διαθέσιμες στην αγορά οι οποίες προσφέρουν πολλές μοναδικές γεύσεις σε σχέση με την κλασική έκδοση, οι οποίες περιλαμβάνουν καπνιστό σολομό, μπέικον, καπνό, φρεσκοκομμένο γρασίδι, ακόμη και ηλεκτρισμό (ε;). Μπορείτε και εσείς να φτιάξετε την δική σας βότκα με γεύσεις στο σπίτι, χρησιμοποιώντας μερικές χρωματιστές καραμέλες σε διάφορες γεύσεις.

Στο παρακάτω βίντεο από το κανάλι του YouTube Tipsy Bartender, θα μάθουμε πώς να φτιάξουμε βότκα με γεύση σταφύλι, κεράσι, καρπούζι, μήλο και βατόμουρο, χρησιμοποιώντας ένα σακουλάκι με καραμέλες.

Θα χρειαστείτε:

  • 5 μικρά μπουκάλια των 250-375mL
  • 12 καραμέλες από κάθε γεύση της επιλογής σας (σύνολο: 60 καραμέλες)
  • Βότκα

Σύμφωνα με το μέγεθος του μπουκαλιού αλλά και με το είδος της γεύσης που προτιμάτε, μπορείτε να πειραματιστείτε με περισσότερες ή λιγότερες καραμέλες για να ισορροπήσετε τη γλυκύτητα και τη γεύση. Ανοίγετε τις καραμέλες και τοποθετείτε 12 από κάθε γεύση σε κάθε μπουκάλι. Ρίχνετε καθαρή βότκα μέσα στα μπουκάλια χρησιμοποιώντας ένα χωνί. Κλείνετε τα μπουκάλια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για 24 ώρες. Όταν θα τα βγάλετε έξω θα πρέπει να έχουν ένα λαμπερό χρώμα και οι καραμέλες να έχουν εξαφανιστεί.

Στο τέλος του βίντεο ο Tipsy Bartender μας δείχνει πώς να κάνουμε ένα υπέροχο κοκτέιλ μαρτίνι μήλο, χρησιμοποιώντας τη βότκα με γεύση μήλο που μόλις έφτιαξε. Το ποτό δεν έχει μόνο ωραία εμφάνιση άλλα μυρίζει υπέροχα και έχει μοναδική γεύση!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το φανταστικό αυτό κόλπο.

Τα πιο σημαντικά