Τοπαλούδη: «Σβήνουν» ίχνη αγγελιών από κυκλώματα ποpνείας

23 Δεκεμβρίου, 2018 7:17 ΜΜ
More videos

Η υπόθεση με την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη που εξακολουθεί να συγκλονίζει την Ρόδο αλλά και το Πανελλήνιο, φαίνεται ότι δεν κλείνει με την σύλληψη των δύο νεαρών που κατηγορούνται ότι την σκότωσαν εν ψυχρώ.

Ας θυμηθούμε τον άτυχο πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη που πριν από λίγο καιρό είχε καταγγείλει ότι στο νησί δρα κύκλωμα το οποίο εκβιάζει και βιάζει νεαρά κορίτσια, κατά προτίμηση φοιτήτριες.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», οι αστυνομικές αρχές φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο «ροζ» κύκλωμα, το οποίο δραστηριοποιούνταν στη Ρόδο και την Κρήτη και μέσω αγγελιών, ενώ αμέσως μετά την δολοφονία της φοιτήτριας από την Ορεστιάδα, έσπευσε να σβήσει τα ίχνη της.

Και παλιότερα όμως, υπήρχε φοιτήτρια που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στην Ρόδο μέσω του διαδικτύου, τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα…

«Από τα μέσα του Οκτωβρίου 2017, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αγγελία εταιρείας, που φέρεται να λειτουργεί στην Κρήτη, με την επωνυμία cretegirlsnetwork και με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, με την οποία ζητείται προς πρόσληψη «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ» για παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχεία ή σπίτια στη Ρόδο. Η εταιρεία υπόσχεται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και πολύ υψηλές αποδοχές. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να έχουμε στο δυναμικό μας όμορφες κοπέλες αλλά και καλά κορίτσια όσον αφορά το χαρακτήρα και το ήθος! Υγεία και καθαριότητα τα πλέον βασικά για τις κοπέλες που θα συνεργαστούμε! Κάνουμε ό,τι το καλύτερο για εσάς …που μας το ζητήσατε!

Έχουμε ενημερώσει τις κοπέλες μας να σας δώσουν την καλύτερη εντύπωση! Σκοπός μας να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να συστήσετε τις κοπέλες μας σε φίλους και γνωστούς σας! Η συνέπεια στα ωράρια των ραντεβού είναι το βασικό μας μέλημα! Σας υποσχόμαστε οι κοπέλες μας να είναι ακριβώς στην ώρα τους στο ραντεβού καθώς και να κάθονται στο ραντεβού με άνεση και χωρίς βιασύνες! Σκοπός μας η δική σας χαλάρωση από την δύσκολη καθημερινότητα…» έγραφε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Δείτε δύο αγγελίες

«Είμαι η Γιολάντα 19χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Έρχομαι με καυτές διαθέσεις στο χώρο σου για πολλά καυτά παιχνιδάκια σεξουαλικού τύπου. Για καυτά αγοράκια αλλά και κοριτσάκια!».

«Είμαι η Εμμα 21χρονη αληθινή, σέξυ φοιτήτρια στη Ρόδο. Ανεξάρτητη έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στη Ρόδο. Παρακαλώ να επικοινωνούν μαζί μου μόνο σοβαρά άτομα άνω των 25 ετών που θέλουν να νιώσουν κάτι το όμορφο, το αληθινό, το τρυφερό και να είναι αποφασισμένοι ότι θέλουν να κάνουν ραντεβού!».

Όλα αυτά λοιπόν εξαφανίστηκαν και είναι απορίας άξιον ποιοι βρίσκονται από πίσω..