Τον «τελείωσε» με 2 λέξεις: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου «αδειάζει» τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τις δηλώσεις του

30 Μαρτίου, 20239:22 ΜΜ
More videos

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την σχέση του με την Όλγα Τρέμη ενόχλησαν αρκετό κόσμο, όπως και οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ανάμεσα στα άτομα που ενοχλήθηκαν και θέλησαν να τοποθετηθούν και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και η Άννα Φόνσου.

H Aλεξάνδρα Παλαιολόγου προχώρησε Σε μια ανάρτησή της στο facebook χαρακτηρίζοντας “μικρούτσικο” τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αναρωτιέται πως γίνεται να μην ντρέπεται τόσο εκείνος όσο και ο Γιώργος Λιάνης για αυτά που είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Μα, ειλικρινά, δεν ντρέπονται καθόλου»

«Ο Μικρούτσικος (μα πόσο μικρούτσικος) διατείνεται πως ήταν «ο πρώτος της». Ο Λιάνης ξαφνικά άρχισε να εξιστορεί γαργαλιστικές ιστορίες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μέρος του σώματός της. Μα ειλικρινά δεν ντρέπονται καθόλου;» έγραψε στην ανάρτησή.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

 

H Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

«Είναι μικρότητες αυτό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, τουλάχιστον εγώ, σαν φίλη της, είναι να την αφήσουμε λίγο ήσυχη. Μία γυναίκα που έχει φύγει εδώ και 28 χρόνια και που δεν μπορεί και να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τίποτα. Να παρακαλάτε να πεθάνω εγώ γρήγορα. Θα έχετε τροφή για πολλά χρόνια, και για ψέματα, βέβαια, και για αλήθειες. Εγώ έχω πλούσιο ερωτικό βίο και θα έχετε πολλά χρόνια να ασχολείστε μαζί μου. Οι άντρες που είχα εγώ ήταν άντρες με Α κεφάλαιο, οπότε δεν έχω καμία ανησυχία ότι θα με εκθέσει κανένας».

Όλα όσα είπε η Άννα Φόνσου

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News