«Τον σκότωσα γιατί πήγε να ασελγήσει πάνω μου» – Έγραψε στον τοίχο με το αίμα του θύματος
Τους λόγους της δολοφονίας του 64χρονου άνδρα μέσα στο διαμέρισμα του στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε στην ομολογία του στις Αρχές ο 29χρονος δράστης, σε μια νέα υπόθεση εγκλήματος που σοκάρει τη συμπρωτεύουσα.
Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, ο 29χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του δράστη, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι ο 64χρονος προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος του. Ειδικότερα, γνωρίστηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (20.7.2023) και ότι πήγε σπίτι του στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης για να τον βοηθήσει σε εργασίες έναντι αμοιβής.
Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο 29χρονος δράστης, ο 64χρονος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει και να προβεί σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του. Τότε αντέδρασε, τον έδεσε με σκοινί στον λαιμό, τον χτύπησε στο πρόσωπο και μετά με μαχαίρι.
Κατά τη διάρκεια της πάλης, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε με γροθιές το θύμα στο πρόσωπο και αμέσως μετά έδεσε τον λαιμό του 64χρονου με σχοινί. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, απ΄ όπου πήρε τρία μαχαίρια από την κουζίνα του διαμερίσματος. Τα δύο τα κάρφωσε στο στρώμα και το τρίτο το τοποθέτησε στη βουβωνική περιοχή του θύματος.
Αμέσως μετά την ομολογία του 29χρονου, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα που υπέδειξε ο ίδιος και βρήκαν τον 64χρονο γυμνό στο πάτωμα και σε λίμνη αίματος. Οι ίδιες πληροφορίες του thestival αναφέρουν ότι το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές στο πρόσωπο, ενώ υπήρχε σχοινί στον λαιμό του, η μία άκρη του οποίου ήταν δεμένη σε έπιπλο.
Ένα ακόμη σοκαριστικό στοιχείο, σύμφωνα με το ThessToday.gr, είναι ότι ο 29χρονος έγραψε σε τοίχο του σπιτιού του 65χρονου «Παιδεραστής 1», χρησιμοποιώντας το αίμα του ίδιου του θύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο καθ’ ομολογίαν δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος, φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο ίδιος βρισκόταν καθισμένος σε ένα παγκάκι κοντά στον σταθμό των τραίνων, το θύμα τον πλησίασε και αφού γνωρίστηκαν, πήγαν στο διαμέρισμά του, στην οδό Καζαντζάκη 10, στη Μενεμένη.
Αμέσως μετά, παραδόθηκε στις Αρχές. Οι έρευνες για τη δολοφονία είναι σε εξέλιξη, καθώς οι Αρχές εκτιμούν πως σε αυτή τη φάση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο 64χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για αποπλάνηση ανηλίκων και παιδεραστία.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2023) ο 29χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ομολόγησε διάπραξη ανθρωποκτονίας και καθ’ υπόδειξή του εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης νεκρός ο 64χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλαπλές εκχυμώσεις στην κεφαλή.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.
Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Πηγή: Newsit.gr, Thestival.gr
