«Τον ρώτησα πώς θα το πάρουν οι γονείς του»: Τόσα χρόνια περνάει η Σίσσυ Φειδά τον σύζυγό της, Γιώργο

20 Δεκεμβρίου, 20221:53 ΠΜ
More videos

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η γνωστή interior designer Σίσσυ Φειδά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει πλαστικός χειρουργός και σχεδιάστρια μόδας.

«Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση. Είμαι όπως όλες οι γυναίκες, κάποιες στιγμές έχω ανασφάλειες, άλλες νιώθουμε καλά», δήλωσε.

«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και γι’ αυτό δεν έκανα και νωρίς γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντική κίνηση», ανέφερε για τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο και την κόρη τους, Διώνη.

«Το να μεγαλώνεις μια κόρη είναι φανταστικά, είναι όμορφα – δύσκολα, κάποιες φορές, όπως όλες οι μητέρες που θα πρέπει να ισορροπήσουν όπως όλες οι μαμάδες με τη δουλειά τους με τις υποχρεώσεις τους. Αν η κόρη μου έλεγε να μπει στην τηλεόραση, εξαρτάται από το τι θα ήθελε να κάνει.

Τα ριάλιτι τα οποία βλέπεις τους ανθρώπους να εκθέτουν την προσωπική του ζωή θεωρώ δεν μας εκφράζουν σαν οικογένεια. Είμαι παρεμβατική ως μητέρα, η κόρη μου είναι 6,5 ετών, οπότε έχει να κάνει μέσα στο πλαίσιο της καθοδήγησης. Και όταν μεγαλώσει η κόρη μου θα είμαι παρεμβατική, το δηλώνω χωρίς καμία ενοχή», πρόσθεσε η γνωστή interion designer.
Η Σίσσυ Φειδά για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

«Αφού το έκανα πράξη μίλησα, δεν είχα ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοιου είδους σχέσεις. Η σχέση με τον σύζυγό μου φαντάζομαι ότι είναι όπως οι περισσότερες, με τα πάνω της και τα κάτω της, δεν μπορώ να το διαχωρίσω με θέμα τις ηλικίες. Δεν με άγχωνε η διαφορά ηλικίας. Κάποια στιγμή τον ρώτησα για το πώς θα το πάρουν οι γονείς του και αμέσως απάντησε πως δεν τους αφορά».

Η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος παντρεύτηκαν στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 2014 με κουμπάρους τον συνέταιρο του γαμπρού, Γιώργο Δραγουμάνο και τον τότε Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Διώνη, η οποία είναι 5 ετών.

Η interior designer στο παρελθόν είχε δηλώσει για τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο με τον οποίο έχει έντεκα χρόνια διαφορά πως, «Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι μικρότεροι άντρες. Υπάρχει “θέμα”, γιατί μία γυναίκα ωριμάζει πολύ πιο γρήγορα από έναν άντρα. Όταν όμως υπάρχει αγάπη και ξέρει ο καθένας τι θέλει, τότε τα άλλα προσπερνιούνται και μαθαίνεις να ζεις και να τα δουλεύεις μέρα με την ημέρα. Σε λίγο θα γίνω 44 και νιώθω άνετα».

Σίσσυ Φειδά: Αυτός είναι ο σύζυγός της με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη

«Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι με κάποιον 11 χρόνια μικρότερό μου, γιατί δεν με έλκυαν οι νεότεροι άντρες», είχε πει και τότε περιγράφοντας τον τρόπο που την διεκδίκησε: «Με διεκδίκησε πολύ συνειδητά και πολύ αντρίκια γι’ αυτό πέτυχε το στόχο του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει επίγνωση του εαυτού του και των θέλω του».

Είχε αποκαλύψει, όμως, τους ενδοιασμούς που είχε για τη διαφορά ηλικίας που έχουν. «Όλοι ήταν υπέρ αυτής της σχέσης. Και οι φίλοι μου και οι γονείς μου, όπως και οι δικοί του οι γονείς. Εγώ ήμουν εκείνη που είχε πρόβλημα», και ότι, «Μπορεί να τσακωθούμε με τον Γιώργο για κάτι και να υποχωρήσει εκείνος, όχι από αδυναμία, αλλά από δύναμη».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News