Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
διάφοραΤον καμαρώνουν από ψηλά! Στην Ιατρική Πατρών πέρασε ο Δημήτρης Καρακώστας που...

Τον καμαρώνουν από ψηλά! Στην Ιατρική Πατρών πέρασε ο Δημήτρης Καρακώστας που είχε χάσει τους γονείς του από κορωνοϊό

Τον περασμένο Μάϊο το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από τον θάνατο ενός ζευγαριού από κορωνοϊό στην Ναύπακτο, αλλά και την δύναμη ψυχής του παλικαριού τους, το οποίο αν και έμεινε ορφανό, φρόντισε να τους κάνει περήφανους με την επίδοση του στις Πανελλήνιες 2021.

Και ο Δημήτρης Καρακώστας τα κατάφερε. Πέρασε στην Ιατρική σχολή Πατρών και πλέον κάνει όνειρα για την φοιτητική του ζωή. 

karakostas goneis

Ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας 56 ετών και η Νικολίτσα Μούρτου 51, έχασαν την μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίο που έδιναν δύσκολη μάχη. Ο Κώστας, μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του και η Νικολίτσα, μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε, έφυγαν ξαφνικά. Πίσω τους, άφησαν και τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλαδικές, ενώ τα άλλα 3 είναι στα πανεπιστήμια.
 
Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Δημήτρης τα πήγε εξαιρετικά. Συγκέντρωσε 18.685 μόρια και πέρασε στην ιατρική Πατρών.

Τα πιο σημαντικά