Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤον έβγαλε στη σέντρα»: Η Σταματίνα είπε για τον Κασσελάκη όσα όλοι...

Τον έβγαλε στη σέντρα»: Η Σταματίνα είπε για τον Κασσελάκη όσα όλοι σκεφτόμαστε όλοι μόνο με 1 φράση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή “πυροβόλnσε” τον Στέφανο Κασσελάκη με τον ντόρο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με δηλώσεις κατά των ομοφυλόφιλων.

Όσα ειπώθηκαν

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Happy Day μάλιστα, θέλησε να επεκταθεί στο θέμα του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας πώς κατά τη γνώμη της χειρίζεται με λάθος τρόπο την προβολή της προσωπικής του ζωής.

«Αν θέτεις ως πρώτο θέμα συζήτησης την σ@ξου@λική προτίμηση…»

«Όταν θες να συστήνεσαι και ο άλλος θες να ενδιαφέρεται για τις απόψεις του, το μυαλό σου, αυτό που έχει να του προτείνεις, αλλά εσύ μονίμως ως πρώτο θέμα συζήτησης θέτεις την σεξουαλική προτίμηση και τα σχόλια που γίνονται επ’ αυτής, μιλώ για όσους μιλούν και στον Στέφανο Κασσελάκη και εκείνος το τροφοδοτεί», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όλο αυτό αδικεί μόνο τον ίδιο τον Κασσελάκη γιατί τελικά αυτό που μένει είναι μόνο αυτό. Θα μπορούσε να πει στους δημοσιογράφους ότι ¨τα έχω πει, έχω μιλήσει ανοιχτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο γι΄ αυτό”. Εγώ ως δημοσιογράφος αν μου πει κάποιος ότι δεν θέλει ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή θα το σεβαστώ. Καλά έκανε και τα είπε πρώτος για να μην του τα βγάλουν μετά κρυμμένα κεφάλαια της ζωής του, το αποδεχτήκαμε όσοι το αποδεχτήκαμε. Ας σταματήσει αυτή η κουβέντα», συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα πιο σημαντικά