Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
celebrities«Τον είδε, τον αγκάλιασε κ έζησε τη μαγεία»: Ο Άγιος Βασίλης «εισέβαλε»...

«Τον είδε, τον αγκάλιασε κ έζησε τη μαγεία»: Ο Άγιος Βασίλης «εισέβαλε» στο σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη

Το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Άγιος Βασίλης προκειμένου να φέρει το δώρο της κόρης τους Αλεξάνδρας.

Όπως θα δεις στο βίντεο που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στον λογαριασμό της στο instagram η μικρή Αλεξάνδρα πέφτει στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη και αφού ανοίγει το δώρο της, του κάνει ακόμη μια ζεστή αγκαλιά λίγο πριν εκείνον αποχωρήσει. Στη λεζάντα αυτού του βίντεο η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται πως ως παιδάκι δεν πίστευε στον Άγιο Βασίλη ωστόσο, πλέον έχει αρχίσει να πιστεύει στη μαγεία του.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε κ έφερε τα δώρα του! Έφερε αυτό ακριβώς που ζήτησε η Αλεξάνδρα στο γράμμα που έστειλε… Τον είδε, τον αγκάλιασε κ έζησε τη μαγεία. Δεν πίστευα στον άγιο Βασίλη όταν ήμουν μικρή. Ίσως γι΄ αυτό σήμερα , στα 44 , πιάνω τον εαυτό μου να τον περιμένει με αγωνία κ στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι πως η Αλεξάνδρα κάποια στιγμή θα μεγαλώσει κ εκείνος δεν έχει λόγο πια να έρχεται…» έγραψε η παρουσιάστρια του “Mega Καλημέρα”.

Δείτε το βίντεο:

https://youtube.com/shorts/2Anrk_BIc-4?feature=share


Τα πιο σημαντικά