Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤον «δίκασε» με 4 λέξεις: Ο Δασκαλάκης έπεσε στον λάκκο που του...

Τον «δίκασε» με 4 λέξεις: Ο Δασκαλάκης έπεσε στον λάκκο που του έσκαψε η Νικολούλη με 1 ερώτηση

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη, πατέρα των τριών κοριτσιών της Πάτρας και σύζυγο της συλληφθείσας με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση, Ρούλας Πισπιρίγκου, παίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις για την Τζωρτζίνα, τη σχέση του με το παιδί αλλά και την πιθανότητα να επέλεξε η μητέρα της να τη σκοτώσει με άλλον τρόπο και όχι με ασφυξία, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε:

«Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ήταν προσκολλημένη πάνω μου. Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα».

Ενώ για το θέμα της κεταμίνης και από πού μπορεί να προμηθεύτηκε η σύζυγός του είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς θα μπορούσε να την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί».

Iδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνει η λέξη που θέλησε να χρησιμοποιήσει ο πατέρας της Τζωρτζίνας για να περιγράψει τον θάνατό της:

«Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μία φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χωρίσαμε από την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε».

H Αγγελική Νικολούλη τότε επενέβη με 4 λέξεις-μαχαιριά: «Δολοφονήθηκε από ό,τι ξέρω». Με τον τρόπο αυτό η δημοσιογράφος παρατήρησε πως η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε όπως λένε τώρα οι αποδείξεις με εκείνον να της απαντάει πως δε θέλει να κάνει χαρακτηρισμούς. Η απάντησή του αυτή σχολιάστηκε αρνητικά στα social media καθώς έδειξε ότι ακόμα και τώρα, μετά τις κατηγορίες στην πρώην σύζυγό του για τη δολοφονία της κόρης τους συνεχίζει να μη θέλει να ξεσπάσει.

Πηγή: instanews.gr

Τα πιο σημαντικά