Τον χώρισε γιατί της έκρυβε λεφτά: Η γυναίκα του Σταλόνε ζήτησε διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου

25 Αυγούστου, 20223:46 ΜΜ
More videos

Ο Σταλόνε χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου, με τα περιουσιακά στοιχεία να είναι η κύρια διαφορά με την πρώην σύζυγό του

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Τζένιφερ Φλάβιν, σύζυγος του γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού, Σίλβερ Σταλόνε.

Το πρώην μοντέλο, ηλικίας 54 ετών, στις 19 Αυγούστου 2022, κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για να διαλύσει τον γάμο με της με τον μεγάλο σταρ, μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pagesix.com τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι ο γάμος «έχει διαλυθεί ανεπανόρθωτα» ενώ φαίνεται η Φλάβιν να ζητάει δίκαιη κατανομή των περιουσιακών στοιχείων που έχει μοιραστεί όλα αυτά τα χρόνια με τον σύζυγό της.

Επιπλέον η Φλάβιν ισχυρίζεται ότι ο Σταλόνε έχει χρησιμοποιήσει και σπαταλήσει σκόπιμα τα συζυγικά περιουσιακά στοιχεία, με αποτέλεσμα η ίδια να ζητάει την πλήρη αποζημίωσή της, λαμβάνοντας περισσότερα χρήματα απ’ όσα λαμβάνει ο Σταλόνε από τα μεσιτικά.

Η Φλάβιν δε σταματάει μόνο εκεί. Απαιτεί να έχει αποκλειστική χρήση του συζυγικού σπιτιού στο Palm Beach της Φλόρινα μιας και ο Σταλόνε μένει στο κοινό τους σπίτι στην Καλιφόρνια.

Από την άλλη ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στο pagesix.com είπε «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα».

Τέσσερις ημέρες μετά ο Σταλόνε κατάφερε να κερδίσει τα πρωτοσέλιδα μιας και αποφάσισε να καλύψει ένα τατουάζ που είχε το πρόσωπο της πρώην συζύγου του, δημιουργώντας στη θέση του τον Μπούτκους, το διάσημο σκυλί από τις ταινίες του Ρόκι.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News