Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
βίντεοΑυτό το άλογο ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή του. Δείτε το βίντεο...

Αυτό το άλογο ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή του. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί

Γνωρίστε τον «Άρτσυ«, το άλογο που ζει μια ευτυχισμένη ζωή στο «Rocking Horse Ranch» του Blossom Valley.

Το Rocking Horse Ranch είναι ένα καταφύγιο όπου μεταφέρονται μεγάλα ζώα για να γλυτώσουν από την κακοποίηση και την παραμέληση.

Ο Άρτσυ έχει ένα μοναδικό εντερικό πρόβλημα, το οποίο σημαίνει ότι τα αέρια του δεν μπορούν να «απελευθερωθούν» κανονικά όπως στα υπόλοιπα άλογα. Έτσι ο ίδιος ο Άρτσι έχει επινοήσει έναν μοναδικό τρόπο για να ανακουφίζεται από την πίεση στο έντερο του.

Πρόκειται για μια διαδικασία που προκαλεί γέλιο σε όσους την παρακολουθήσουν. Είτε σας αρέσουν τα άλογα είτε όχι, αποκλείεται να διαφωνήσετε στο ότι ο Άρτσι είναι αστέρι!

Το προσωπικό στο ράντσο λέει για τον Άρτσι ότι έχει μια παιχνιδιάρικη προσωπικότητα και κάνει τους πάντες να γελούν με τα καμώματα του. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί..

Η Lin Files, η οποία ανέβασε αυτό το βίντεο στο Youtube, ορκίζεται ότι δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία ούτε έχουν προστεθεί ηχητικά εφέ.

Για να το δείτε φροντίστε να έχετε ενεργοποιήσει από πριν τον ήχο στον υπολογιστή σας ώστε να μπορέσετε να ακούσετε τα πρωτότυπα ηχητικά εφέ του γλυκύτατου Άρτσυ!

Τα πιο σημαντικά