Το ζευγάρι του #FollowMeTo μας δείχνει πως βγαίνουν οι πιο όμορφες φωτογραφίες γαμήλιου ταξιδιού!

23 Ιουλίου, 2015 2:07 ΠΜ
More videos

Το 2012, ο κόσμος ερωτεύθηκε έναν λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος έδειχνε μια γυναίκα να οδηγεί τον φωτογράφο φίλο της σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για τον φωτογράφο Μούρεϊ Οσμαν και τη φίλη του Ναταλία Ζαχάροβα οι οποίοι ταξιδεύουν τον κόσμο και έχουν δημιουργήσει το αισθητικά άψογο concept #followmeto που τους έχει κάνει διάσημους σε όλο τον κόσμο.

Πριν από ενάμιση μήνα το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μαγική τοποθεσία λίγο έξω από τη Μόσχα και φυσικά μοιράστηκαν με όλο τον κόσμο τις υπέροχες φωτογραφίες του γάμου τους.

Κι αν δεν έχετε ζηλέψει μέχρι τώρα, σίγουρα θα ζηλέψετε όταν δείτε τις φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού στο Λας Βέγκας και τις Μαλδίβες. Απολαύστε τις…

follow-me-to-honeymoon-photos-instagram-murad-osmann-natalia-3 follow-me-to-honeymoon-photos-instagram-murad-osmann-natalia-4 follow-me-to-honeymoon-photos-instagram-murad-osmann-natalia-5 follow-me-to-honeymoon-photos-instagram-murad-osmann-natalia-6 follow-me-to-honeymoon-photos-instagram-murad-osmann-natalia-7 follow-me-to-honeymoon-photos-instagram-murad-osmann-natalia-8

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: